Η Μέγκαν Μαρκλ πήγε στο Μαρόκο και έκανε... τατουάζ στο χέρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ πήγε στο Μαρόκο και έκανε... τατουάζ στο χέρι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη τους ημέρα στο Μαρόκο, στο πλαίσιο της βασιλικής επίσκεψης που πραγματοποιούν από χθες βράδυ, παιρνούν πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ.

Το ζευγάρι, που έφθασε χθες βράδυ στην Καζαμπλάνκα, βρέθηκε σήμερα το πρωί στα Βουνά Ατλας. Προσγειώθηκαν με ελικόπτερο και κατευθύνθηκαν στην τοπική κοινότητα με σκοπό να μάθουν για τη δράση του Moroccan NGO Education For All που σαν σκοπό έχει να χτίσει σπίτια για τα κορίτσια 12 με 18 ετών των κοινοτήτων που ζουν απομονωμένες στα βουνά και να εξασφαλίσει την πρόσβασή τους στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Η Μέγκαν Μαρκλ πήγε στο Μαρόκο και έκανε... τατουάζ στο χέρι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Μέγκαν Μαρκλ σε αντίθεση με χθες το βράδυ που έφθασε στην Καζαμπλάνκα φορώντας ένα εντυπωισακό κόκκινο φόρεμα Valentino, σήμερα ήταν εντελώς κάζουαλ, φορώντας ένα μαύρο τζιν, ασορτί πουλόβερ, μπλε μπλέιζερ και μαύρα Birdies slippers,

Η Μέγκαν Μαρκλ πήγε στο Μαρόκο και έκανε... τατουάζ στο χέρι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η Μέγκαν Μαρκλ πήγε στο Μαρόκο και έκανε... τατουάζ στο χέρι [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Τα κορίτσια περίμεναν την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι παρατεταγμένα στο δρόμο, έτοιμα να τους προσφέρουν λουλούδια, πολύ διαφορετικά από εκείνη που η δούκισσα του Σάσεξ μαζί με τις φίλες της έμαθαν να συνθέτουν σε μπουκέτα, στην ακριβότερη σουίτα των ΗΠΑ, όπου έκανε το baby shower του μωρού της.

Η Μέγκαν Μαρκλ πήγε στο Μαρόκο και έκανε... τατουάζ στο χέρι [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο ορεινό χωριό, η Μέγκαν Μαρκλ πήρε μέρος σε μια τελετή χέννας και άφησε τα κορίτσια να της σχεδιάσουν κάτι στο χέρι της για να γιορτάσει την εγκυμοσύνη της.

Μια 17χρονη λοιπόν σχεδίασε το χέρι της ένα λουλούδι.

Η Μέγκαν Μαρκλ πήγε στο Μαρόκο και έκανε... τατουάζ στο χέρι [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Η Μέγκαν Μαρκλ πήγε στο Μαρόκο και έκανε... τατουάζ στο χέρι [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν είναι το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που κάνει τατουάζ (αν και όχι μόνιμο). Χέννα είχε κάνει και η Κέιτ Μίντλετον, πάλι στο πλαίσιο μιας βασιλικής υποχρέωσης και μάλιστα όπως είχε φανεί τότε είχε δυσκολευτεί αρκετά να το βγάλει, αφού σε επόμενη δημόσια εξόδό της διακρίνονταν ακόμη τα υπολείμματα της χέννας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ