Καλοκαιρινός ο καιρός σήμερα - iefimerida.gr

Καλοκαιρινός ο καιρός σήμερα

Γενικά αίθριος καιρός με αύξηση θερμοκρασίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός με τους μετεωρολόγους να προβλέπουν άνοδο της θερμοκρασίας και τους ανέμους στο Αιγαίο να πνέουν βόρειοι 6 με 7 μποφόρ.

Αναλυτικότερα η πρόγνωση του καιρού

Για τη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αιθριος με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά της Μακεδονίας το μεσημέρι και το απόγευμα, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 29 βαθμούς κελσίου στη Θράκη, και στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και την Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Για την Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με θερμοκρασία από 14 έως 29 βαθμούς κελσίου, ενω τη θεσσαλία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Για τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα υπάρξουν παροδικές νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 15 και 26 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με θερμοκρασία από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, προβλέπεται αίθριος καιρός και ο υδράργυρος θα κυμανθεί μεταξύ 12 και 27 βαθμούς κελσίου.

Για την Πρωτομαγιά (Τρίτη), ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, ενω στην θερμοκρασία δεν θα υπάρξει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ