H «χρυσή» Ολίβια Κόλμαν επιστρέφει ως βασίλισσα! [βίντεο] - iefimerida.gr

H «χρυσή» Ολίβια Κόλμαν επιστρέφει ως βασίλισσα! [βίντεο]

Οι πρώτες εικόνες από τη νέα σεζόν του The Crown / Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσοι «υποκλίθηκαν» μπροστά την Ολίβια Κόλμαν, στον ρόλο της βασίλισσας που της χάρισε το χρυσό αγαλματίδιο των Οσκαρ, σύντομα θα έχουν τη δυνατότητα να τη δουν να επιστρέφει στα... παλάτια.

Η εκλεκτή του Γιώργου Λάνθιμου, κάτοχος, πλέον, του βραβείου Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, Ολίβια Κόλμαν θα πρωταγωνιστήσει στην επιτυχημένη σειρά The Crown (Το Στέμμα) του Netflix.

Ο ρόλος της; Ο πρωταγωνιστικός της βασίλισσας Ελισάβετ!

Η συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς «κλείδωσε» τον Νοέμβριο του 2017.

Τότε, όπως εξήγησε, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα και συναντήθηκε με τους παραγωγούς, τον σκηνοθέτη και τον σεναριογράφο του The Crown, το οποίο εξιστορεί την πορεία της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου από την αρχή της.

«Σήμερα το έμαθα. Μόλις είχα τελειώσει (σ.σ. να βλέπω) την πρώτη σεζόν, μέσα σε τρία βράδια. Είναι συναρπαστική» είχε πει στο Radio Times.

Η Κόλμαν θα βρει στα πλατό τη Γκίλιαν Αντερσον (γνωστή από τα X-Files, The Fall κ.ά.) στον ρόλο της Μάργκαρετ Θάτσερ, και την εκκεντρική Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, στον ρόλο της «αδερφής» της, πριγκίπισσας Μαργαρίτας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Ολίβια Κόλμαν τον Δεκέμβριο, υποστήριξε ότι τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου έφταναν στο τέλος τους.

«Ολο σκεφτόμουν τι θα έκανε η Κλερ Φόι (σ.σ. η ηθοποιός που υποδυόταν τη βασίλισσα Ελισάβετ στους δυο πρώτους κύκλους)» σχολίασε, στο γνωστό της σεμνό ύφος η Κόλμαν και προσέθεσε:

«Είναι δύσκολο. Οταν λένε κάτι στενάχωρο στα γυρίσματα μου έρχεται να κλάψω. Αλλά αυτό δεν το κάνει η βασίλισσα, πρέπει να είναι ο βράχος μας» είπε με χαμόγελο.

Παράλληλα, εκμυστηρεύτηκε το κόλπο του σκηνοθέτη προκειμένου να μην την παίρνουν τα κλάματα στα γυρίσματα του The Crown:

«Μου έχουν βάλει ένα ακουστικό και παίζουν το δελτίο... καιρού. Λειτουργεί» σχολίασε, γελώντας, η Ολίβια Κόλμαν, υποστηρίζοντας ότι όταν αποσπάται παίρνει ξανά το... βλοσυρό και γεμάτο αυτοπεποίθηση ύφος της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο τρίτος κύκλος του The Crown -που ενδέχεται να κυκλοφορήσει «πακέτο» με τον 4ο- αναμένεται να φθάσει στις οθόνες του Netflix στα τέλη του 2019.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ