Τα δάκρυα του Λάνθιμου μόλις η Ολίβια Κόλμαν πήρε το Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Τα δάκρυα του Λάνθιμου μόλις η Ολίβια Κόλμαν πήρε το Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου [εικόνες & βίντεο]

Γιώργος Λάνθιμος- Αριάν Λαμπέντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για τον ρόλο της στην ταινία The Favourite του Γιώργου Λάνθιμου κέρδισε η Ολίβια Κόλμαν στα φετινά βραβεία Οσκαρ 2019.

Η Ολίβια Κόλμαν έμεινε ομολογουμένως άφωνη μόλις άκουσε το όνομά της, ενώ μόλις ανέβηκε να πάρει το βραβείο δεν μπορούσε καλά-καλά να πιστέψει πως κέρδισε ένα τέτοιο βραβείο, αναφωνώντας «Ουάου, έχω ένα Όσκαρ, γεια».

Τα δάκρυα του Λάνθιμου μόλις η Ολίβια Κόλμαν πήρε το Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ωστόσο, την ώρα που η Ολίβια Κόλμαν έλεγε σε όλους τους διάσημους και χολιγουντιανούς καλεσμένους πως δεν θα βάλει τα κλάματα πάνω στη σκηνή, ο Ελληνας σκηνοθέτης της ταινίας The Favourite, Γιώργος Λάνθιμος, δεν άντεξε και δάκρυσε.

Τα δάκρυα του Λάνθιμου μόλις η Ολίβια Κόλμαν πήρε το Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Κάνοντας κοντινό η κάμερα στον Έλληνα σκηνοθέτη και στη γυναίκα του, Αριάν Λαμπέντ, και οι δύο φαίνονταν εμφανώς συγκινημένοι από τη βράβευση της Βρετανίδας Ολίβια Κόλμαν.

Τα δάκρυα του Λάνθιμου μόλις η Ολίβια Κόλμαν πήρε το Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Μάλιστα η Ολίβια Κόλμαν δεν θα μπορούσε να μην κοιτάξει τον Ελληνα σκηνοθέτη και να μην τον ευχαριστήσει, λέγοντας πως είναι ο καλύτερος σκηνοθέτης και πως λάτρεψε κάθε στιγμή από τη συνεργασία τους.

Να σημειωθεί πως η ταινία The Favourite έφυγε από τα βραβεία της Ακαδημίας με ένα βραβείο, ενώ τα χρυσά αγαλματίδια σάρωσαν το Roma του Κουαρόν και το Bohemian Rhapsody.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ