Αγωγή κατά του Πολάκη καταθέτουν οι νοσοκομειακοί -Γιατί τούς είπε «τσόλια» - iefimerida.gr

Αγωγή κατά του Πολάκη καταθέτουν οι νοσοκομειακοί -Γιατί τούς είπε «τσόλια»

Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή / Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγωγή κατά του Παύλου Πολάκη θα καταθέσουν νοσοκομειακοί και συνδικαλιστές, για το σχόλιο «τσόλια», με το οποίο τους είχε περιγράψει.

«Δεν είναι η πρώτη φορά, που αναγκαζόμαστε να προσφύγουμε στην δικαιοσύνη εις βάρος του κυρίου Πολάκη και κάτι μας λέει, ότι με τον τρόπο, που αντιμετωπίζει τους θεσμούς ο κύριος Υπουργός δεν θα είναι και η τελευταία» αναφέρει στη σχετική της ανακοίνωση η ΠΟΕΔΗΝ.

Οι νοσοκομειακοί και συνδικαλιστές θα καταθέσουν την αγωγή το πρωί της Πέμπτης, στις 10:30, στο κτίριο 2 της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Με την αγωγή τους ζητούν «να τους επιδικαστεί στον μεν κύριο Γιαννακό (σ.σ. πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ) το ποσό των 100.000 ευρώ, στους δε λοιπούς το ποσό των 10.000 ευρώ για τη συστηματική προσβολή της προσωπικότητάς τους, τις δημόσιες τοποθετήσεις του, που θίγουν την τιμή και την υπόληψη τους και προσβάλλουν όχι μόνο τους ίδιους ως πρόσωπα αλλά και τους εργαζόμενους, που εκπροσωπούν».

Η ΠΟΕΔΗΝ διευκρινίζει ότι σε περίπτωση δικαίωσης, όλα τα χρήματα που θα επιδικαστούν θα δοθούν με τη μορφή δωρεάς «στον πολύπαθο χώρο της υγείας, τον οποίο υπηρετούμε εδώ και χρόνια. Εξάλλου (σ.σ. ο κ. Πολάκης) μας οφείλει ήδη 25.000€ για τα οποία έχει καταδικασθεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο και έχει προσφύγει στο Εφετείο προσπαθώντας να αποφύγει τις υποχρεώσεις του απέναντί μας» καταλήγει η ΠΟΕΔΗΝ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ