Νέα επίθεση Πολάκη σε δημοσιογράφους: «Ολοι σας και μόνος μου, σας έχω...» [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέα επίθεση Πολάκη σε δημοσιογράφους: «Ολοι σας και μόνος μου, σας έχω...» [βίντεο]

Ο Παύλος Πολάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνο σε υπουργό δεν αρμόζουν τα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος τόσο σε δημοσιογράφους όσο και στους συνδικαλιστές της Υγείας.

Με χαρακτηρισμούς όπως «τσόλια» και «είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία», ο Παύλος Πολάκης έκανε ακόμη ένα σόου on camera, στα εγκαίνια της μονάδας βραχείας νοσηλείας και της ανακαίνισης του φαρμακείου του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός».

Συγκεκριμένα, αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την υπόθεση με τους ανύπαρκτους τίτλους σπουδών του πρώην διοικητή του Νοσοκομείου Νίκαιας, και μάλιστα τους επιτέθηκε κατηγορώντας τους ότι έχουν «πρόβλημα αντιληπτικότητας».

Δεν σταμάτησε όμως εκεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, καθώς κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Μάλιστα, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω λέγοντας: «Όλοι σας και μόνος μου, σας έχω...».

Στη συνέχεια επιτέθηκε στους συνδικαλιστές των νοσοκομείων, χαρακτηρίζοντάς τους «τσόλια».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, δε, για τον θάνατο των δύο παιδιών στο νοσοκομείο της Λαμίας, ο κ. Πολάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γιατί θα απολογηθώ εγώ σε εσένα; Τι είσαι για να σου απολογηθώ;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ