Το ιστορικό κέντρο της Αθήνας μεταμορφώνεται και απογειώνει τις τιμές των ακινήτων - iefimerida.gr

Το ιστορικό κέντρο της Αθήνας μεταμορφώνεται και απογειώνει τις τιμές των ακινήτων

Ανάπλαση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε περαιτέρω ώθηση στις τιμές των ακινήτων, τόσο των εμπορικών όσο και των κατοικιών, θα οδηγήσουν οι επικείμενες παρεμβάσεις αστικών αναπλάσεων που δρομολογούνται από τον δήμο Αθηναίων και το υπουργείο Υποδομών σε επιλεγμένα σημεία, αλλά κυρίως στο εμπορικό τρίγωνο που περικλείει το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για το πλέον τουριστικό τμήμα της Αθήνας, το οποίο σήμερα έχει κατακλυστεί από αγγελίες βραχυχρόνιας μίσθωσης, προσελκύοντας πληθώρα επενδύσεων, είτε για την αγορά και αναβάθμιση κατοικιών από ιδιώτες κι επαγγελματίες, είτε για την λειτουργία μικρών ξενοδοχειακών καταλυμάτων.

Η πολιτεία προγραμματίζει σημαντικά έργα ανάπλασης του κέντρου και ο σχετικός διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη με τους ενδιαφερόμενους να πρέπει να υποβάλλουν τις προτάσεις τους μέχρις τις 10 Ιουνίου.

Διαβάστε αναλυτικά στο economistas.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ