Γιαννιτσά: Αίσιο τέλος στο «θρίλερ» με τη μητέρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει - iefimerida.gr

Γιαννιτσά: Αίσιο τέλος στο «θρίλερ» με τη μητέρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Η αδικοχαμένη Λίνα Κοεμτζή / Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αίσιο τρόπο ολοκληρώθηκε το «θρίλερ» που βρισκόταν από το πρωί της Δευτέρας σε εξέλιξη, στα Γιαννιτσά, με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα που απειλούσε ότι θα πέσει από την ταράτσα της Εισαγγελίας.

Επρόκειτο για τη μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, της φοιτήτριας που πριν από δύο χρόνια αυτοκτόνησε, πέφτοντας από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη.

Νωρίτερα, η μητέρα της ανέβηκε στην ταράτσα της Εισαγγελίας Γιαννιτσών και απειλούσε πως θα πέσει στο κενό, αν οι Αρχές δεν δεχτούν να ανοίξουν ξανά τον φάκελο της υπόθεσης, ώστε να φωτιστούν οι πτυχές γύρω από τον θάνατο της κόρης της.

Υστερα από αρκετές ώρες διαπραγματεύσεων, και έχοντας λάβει δεσμεύσεις πως η υπόθεση θα διερευνηθεί, η χαροκαμένη μητέρα κατέβηκε από την ταράτσα.

Η μητέρα υποστηρίζει ότι η κόρη της, Λίνα, αυτοκτόνησε επειδή δεχόταν εκβιασμό ότι θα δημοσιοποιήσουν ερωτικό υλικό που είχαν γι’ αυτήν, καθώς και ότι (η κόρη της) είχε μπλέξει σε κύκλωμα, οι άνθρωποι του οποίου «την εκβίαζαν να κάνει πράγματα παρά τη θέλησή της».

Την προκαταρκτική έρευνα είχε παραγγείλει τον Δεκέμβριο του 2017 ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, μετά από τηλεοπτικές δηλώσεις της γυναίκας.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να διενεργηθεί επείγουσα έρευνα, προκειμένου να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετούνται ποινικά αδικήματα, όπως εγκληματική οργάνωση, παράνομη βία, αλλά και παραβάσεις σχετικές με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ