Την εκβίαζαν με προσωπικές φωτογραφίες, λέει η μητέρα της 22χρονης φοιτήτριας του ΑΠΘ που αυτοκτόνησε - iefimerida.gr

Την εκβίαζαν με προσωπικές φωτογραφίες, λέει η μητέρα της 22χρονης φοιτήτριας του ΑΠΘ που αυτοκτόνησε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους λόγους που βρίσκονται πίσω από την αυτοκτονία της 22χρονης κόρης της Λίνας, που είχε συγκλονίσει πέρυσι, ανζητά η μητέρα της.

Η 22χρονη φοιτήτρια του Βιολογικού Τμήματος το ΑΠΘ έδωσε τέλος στη ζωή της πηδώντας στο κενό από τον 9ο όροφο των φοιτητικών εστιών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.

Η μητέρα της συνεχίζει να αναζητά την αλήθεια λέγοντας πως η κόρη της οδηγήθηκε στην αυτοκτονία επειδή την εκβίαζαν. «Εκβίαζαν την κόρη μου ότι θα δημοσιοποιήσουν προσωπικές φωτογραφίες και την ώθησαν στην αυτοκτονία», είπε μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live. Όπως αναφέρει η μητέρα της, κάποιοι είχαν στα χέρια τους φωτογραφίες και video ερωτικού περιεχομένου της κόρης της και τα είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο. «Την εκβίαζαν. Δεν ήταν μόνο οι φωτογραφίες. Η Γαλίνη ήταν μπλεγμένη σε κύκλωμα και την εκβίαζαν να κάνει πράγματα παρά τη θέλησή της», αναφέρει η μητέρα της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φοιτήτρια Πανεπιστήμιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ