Απειλεί να αυτοκτονήσει η μητέρα της φοιτήτριας που είχε πηδήξει από μπαλκόνι φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Απειλεί να αυτοκτονήσει η μητέρα της φοιτήτριας που είχε πηδήξει από μπαλκόνι φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη

Λίνα Κοεμτζή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ταράτσα του κτιρίου της Εισαγγελίας στα Γιαννιτσά έχει ανέβει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τον Ant1, η γυναίκα καταγγέλλει καθυστερήσεις στην διερεύνηση της υπόθεσης του θανάτου του παιδιού της.

Υπενθυμίζεται ότι η Λίνα Κοεμτζή το Νοέμβριο του 2016 ανέβηκε στον 9ο όροφο της εστίας του Πανεπιστημίου και βούτηξε στο κενό.

Η μητέρα της υποστηρίζει ότι η κόρη της αυτοκτόνησε επειδή δεχόταν εκβιασμό ότι θα δημοσιοποιήσουν ερωτικό υλικό που είχαν γι’ αυτήν. Η μητέρα της φοιτήτριας υποστήριξε ότι η κόρη της είχε μπλέξει σε κύκλωμα, οι άνθρωποι του οποίου «την εκβίαζαν να κάνει πράγματα παρά τη θέλησή της».

Την προκαταρκτική έρευνα είχε παραγγείλει τον Δεκέμβριο του 2017 ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, μετά από τηλεοπτικές δηλώσεις της γυναίκας, που κατήγγειλε ότι η κόρη της ήταν «μπλεγμένη σε κύκλωμα το οποίο την εκβίαζε να κάνει πράγματα παρά τη θέλησή της».

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να διενεργηθεί επείγουσα έρευνα, προκειμένου να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετούνται ποινικά αδικήματα, όπως εγκληματική οργάνωση, παράνομη βία, αλλά και παραβάσεις σχετικές με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ