Ξαφνικό μπουρίνι σάρωσε την Αθήνα -Δυνατή βροχή - iefimerida.gr

Ξαφνικό μπουρίνι σάρωσε την Αθήνα -Δυνατή βροχή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξαφνικό μπουρίνι ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης στην Αθήνα, όταν οι ουρανοί ξαφνικά άνοιξαν και άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς.

Η βροχόπτωση είναι έντονη και συνοδεύεται από δυνατούς ανέμους και χαλάζι, ενώ οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, δυσκολεύοντας τη μετακίνηση τόσο των οδηγών, όσο και των πεζών.

Οι οδηγοί οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στους δρόμους και να ενημερώνονται συχνά για την εξέλιξη του καιρού, όπως και τα δελτία που εκδίδει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Όπως προειδοποιεί, το επόμενο δίωρο θα είναι δύσκολο για την Αττική, καθώς θα ενισχυθούν οι άνεμοι. Η επιδείνωση του καιρού πάντως θα είναι πρόσκαιρη, καθώς αναμένεται βελτίωση από το μεσημέρι και μετά.

Παροδική μπόρα η καταιγίδα στην Αττική το επόμενο δίωρο με πρόσκαιρη ενίσχυση ανέμων . Βελτίωση από το μεσημέρι pic.twitter.com/Rd2zpzcORm

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, σήμερα Πέμπτη (31/01) τα εντονότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και πιθανόν στη Θράκη. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και κατά τόπους σε ημιορεινά ηπειρωτικά τμήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ