«Θέλω να σε μυρίσω»... «Θέλω να σε εισπνεύσω» -Τα τρελά μηνύματα του Τζεφ Μπέζος στη Λατίνα ερωμένη του [εικόνες] - iefimerida.gr

«Θέλω να σε μυρίσω»... «Θέλω να σε εισπνεύσω» -Τα τρελά μηνύματα του Τζεφ Μπέζος στη Λατίνα ερωμένη του [εικόνες]

Η Λόρεν Σάντσεζ & οΤζεφ Μπέζος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακρως ερωτικά και εξομολογητικά είναι τα μηνύματα που έστελνε ο Τζεφ Μπέζος στην Λατίνα ερωμένη του, Λόρεν Σάντσεζ.

Περίπου οκτώ μήνες, πριν από την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου του με την σύζυγό του, ΜακΚένζι, ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου έστελνε μηνύματα λατρείας στην ερωμένη του, λέγοντάς της πόσο πολύ την ποθεί.

«Θέλω να σε μυρίσω»... «Θέλω να σε εισπνεύσω μέσα μου»... «Σ' αγαπάω, ζωντανό κορίτσι. Θα σου το δείξω με το σώμα μου, με τα χείλη και με τα μάτια μου, πολύ σύντομα»... «Θέλω να σε κρατήσω σφιχτά... Θέλω να φιλήσω τα χείλη σου. Σ' αγαπάω. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου», είναι μερικά από τα μηνύματα.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτά.

Το περιοδικό «The National Enquirer», εκτός από τα ερωτικά μηνύματα, αποκαλύπτει πως υπάρχουν καυτές «selfies» που έστελνε το παράνομο ζευγάρι, οι οποίες είναι «πολύ ακατάλληλες, για να δημοσιευθούν».

Το παράνομο ζευγάρι

Ο Τζεφ Μπέζος φαίνεται πως είναι τρελαμένος με την 49χρονη Λατίνα καθώς για χάρη της χρησιμοποίησε το αξίας 65 εκατ. δολαρίων τζετ του για να πάνε διακοπές σε εξωτικό προορισμό.

Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό βρισκόταν πίσω τους και διαθέτει αρχείο με φωτογραφίες τεσσάρων μηνών, οι οποίες αποκαλύπτουν την απιστία του.

Ο φωτογράφος, μάλιστα, φέρεται να έχει τσακώσει το παράνομο ζευγάρι σε «τρυφερά τετ α τετ» τουλάχιστον έξι φορές μέσα σε δύο εβδομάδες.

Η Λόρεν Σάντσεζ

Το περιοδικό σημειώνει ότι η Σάντσεζ ήρθε πιο κοντά με τον Μπέζος όταν η εταιρεία της προσελήφθη για το γύρισμα ενός εναέριου βίντεο, σε μία από τις επιχειρήσεις του μεγιστάνα. Η παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής Good Day LA, του καναλιού Fox 11 με τον σύζυγό της, μεγιστάνα Πάτρικ Γουάιτσελ, συνιδιοκτήτη του άκρως επιτυχημένου πρακτορείου ταλέντων WME στο Χόλιγουντ, φέρονται να διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με το ζεύγος Μπέζος για χρόνια, αφού είχαν σπίτια στην ίδια περιοχή του Σιάτλ.

Το περιοδικό υποστηρίζει ότι κανείς από τους απατημένους συζύγους δεν γνώριζε για την μυστική σχέση και ότι οι πρόσφατες ανακοινώσεις των δύο ζευγαριών περί διάστασης και συναινετικού διαζυγίου είχαν ως στόχο να προλάβουν το σκάνδαλο που θα ξεσπούσε με τη δημοσιοποίηση του υλικού.

Οταν το «Enquirer» δημοσιεύσει τις φωτογραφίες αναμένεται να ανοίξει ένας νέος κύκλος αποκαλύψεων που ενδεχομένως θα εκτοξεύσει στα ύψη το ποσό που θα καταβάλει ο Μπέζος στην πρώην σύζυγό του.

Ο Τζεφ Μπέζος (Φωτογραφία: AP)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ