Η φτωχή εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον -Με ταγιεράκι και ντεμοντέ γοβάκια [εικόνες]

Τα χίλια πρόσωπα της Κέιτ Μίντλετον: την μία μέρα εμφανίζεται ντυμένη απλά με τζιν παντελόνι και μποτάκια και την άλλη με ταγέρ Oscar de la Renta.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ εμφανίστηκε σήμερα ντυμένη κομψά με ένα ταγέρ Oscar de la Renta που είχε φορέσει και στο παρελθόν, στο Royal Opera House του Λονδίνου.

Η 37χρονη Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκε το Τμήμα Κοστουμιών της βασιλικής Όπερας για να μάθει περισσότερα για την χρήση των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, την επιλογή των υφασμάτων και τον τρόπο εφοδιασμού των υλικών.

Για την σημερινή της εμφάνιση επέλεξε ένα κομψό ταγέρ δύο κομματιών του οίκου Oscar de la Renta αξίας 2.736 λιρών, που είχε φορέσει ξανά τον Φεβρουάριο του 2017. Η σημερινή επιλογή της Κέιτ Μίντλετον θυμίζει, όμως, πολύ, χρωματικά, το φόρεμα που φόρεσε προχθές η Μέγκαν Μαρκλ για την επίσκεψή της στο Μπίρκενχεντ.

Η παρατήρηση αυτή φουντώνει τις υποψίες ότι μεταξύ άλλων, οι δύο συνυφάδες κοντράρονται και ως προς το στιλιστικό κομμάτι.

Πριν δύο μήνες περίπου η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε με ίδιου χρώματος ταγιέρ με αυτό της Μέγκαν Μαρκλ (βουργουνδί), αργότερα, άλλαξε ολοφάνερα το στιλ της φορώντας ρούχα με την οποία δεν την είχαμε δει ποτέ στο παρελθόν (μια μακριά καρό φούστα με μαύρο ζακετάκι αλλά και κοστούμι την επομένη όταν επισκέφθηκε την Κύπρο), ενώ χθες θέλησε να κάνει την ανατροπή κάνοντας μια απολύτως κάζουαλ εμφάνιση με skinny τζιν και εκπληκτικά See by Chloe ορειβατικά μποτάκια.

Και λίγες ώρες αργότερα, ήρθε να καταστρέψει αυτό που είχε καταφέρει χθες, να πάρει κεφάλι από την Μέγκαν με το υπέροχο sport chic στιλ της.

Το σημερινό λουκ δεν φαίνεται να της βγήκε.

Εμφανίστηκε με το μοβ ταγιεράκι, το οποίο παρότι υψηλής ραπτικής έμοιαζε τόσο λίγο... Και αυτό γιατί ήταν πολύ, πολύ, πολύ συντηρητικό μπροστά σε αυτό που φορούσε η εγκυμονούσα Μέγκαν Μαρκλ προχθές, το οποίο σημειωτέων κόστιζε περί τις 100 λίρες.

Και οι υποψίες όσων πιστεύουν ότι υπάρχει πόλεμος και για το στιλ ανάμεσα στις δύο δούκισσες φούντωσαν ακόμη περαιτέρω όταν είδαν τα παπούτσια της Κέιτ Μίντλετον. Σε αντίθεση με τις γόβες τις οποίες την έχουμε δει να φοράει συχνά, εμφανίστηκε σήμερα με ένα παπούτσι εκτός του στιλ που μας έχει συνηθίσει: Ενα ζευγάρι μαύρες λουστρίνι γόβες με χρυσή αγγράφα του Rupert Sanderson, αξίας 525 λιρών.

Και ενώ το χθεσινό της μποτάκι θεωρήθηκε εκπληκτικό και έκανε τις κόκκινες γόβες της Μέγκαν Μαρκλ να μοιάζουν αναμενόμενες, ήρθε το σημερινό λουστρίνι της Κέιτ Μίντλετον να τα γκρεμίσει όλα. Το πείραμα σε καμία περίπτωση δεν πέτυχε. Οι συγκεκριμένες γόβες έκαναν το όλο σύνολο να μοιάζει ακόμη πιο συντηρητικό και λίγο. Δεν της πήγαιναν, δεν ήταν για την ηλικία της, δεν ήταν στιλάτες.

Αν και χθες με το Chloe μποτάκι της η Κέιτ Μίντλετον πήρε τη ρεβάνς από την Μέγκαν Μαρκλ, σήμερα φαίνεται ότι έδωσε μια κλωτσιά και τα γκρέμισε όλα.

Χαριστική βολή το μαύρο καλσόν. Οταν η Μέγκαν Μαρκλ παρέδιδε μαθήματα colour blockingk, η Κέιτ Μίντλετον συνδύαζε απλά το μοβ ταγιέρ με ένα μαύρο οπάκ καλσόν.

Μετά από μια σύντομη επίσκεψη στον ιστορικό κτίριο στο Covent Garden του Λνδίνου, η Κέιτ επισκέφθηκε το τμήμα κοστουμιών, όπου γνώρισε τις μοδίστρες που είναι υπεύθυνες για τα κοστούμια που βλέπει κανείς στις παραστάσεις. Η επιμελήτρια του χώρου, Μόραγκ Μπίτον έδειξε στην δούκισσα του Κέμπριτζ τον τρόπο με τον οποίο φτιάχνονται οι τουτού, κάτι που σίγουρα ενδιέφερε την Κέιτ καθώς η κόρη της Σάρλοτ κάνει μαθήματα μπαλέτου.

New shoes for Kate today too! They were black patent with a gold buckle detail. pic.twitter.com/ZLhGcLNKwh

Η κλωστοϋφαντουργία και η μεταποιητική βιομηχανία έχουν τεράστιο ενδιαφέρον για την Κέιτ, καθώς ο προπάππους της, Φράνσις Μαρτίνε Λούπτον, ήταν ιδιοκτήτης μύλων που διοικούσε την επιτυχημένη επιχείρηση κατασκευής κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων William Lupton & Company με τους τρεις αδελφούς του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ