Καρέ καρέ η επίσκεψη Γουίλιαμ και Κέιτ στην Κύπρο -Η Μίντλετον όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, με λουκ κόπια της Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Καρέ καρέ η επίσκεψη Γουίλιαμ και Κέιτ στην Κύπρο -Η Μίντλετον όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, με λουκ κόπια της Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες]

Κέιτ και Γουίλιαμ στην Κύπρο /Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα παλτό τους αποχωρίστηκαν για σήμερα Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ αφού νωρίς το μεσημέρι έφθασαν στη ζεστή (παρά το ότι διανύουμε το Δεκέμβριο) Κύπρο.

Δούκας και δούκισσα του Κέιμπριτζ έφθασαν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στη βρετανική βάση του Ακρωτηρίου προκειμένου να συναντήσουν το προσωπικό που υπηρετεί εκεί, «τις οικογένειές τους που μένουν επίσης εκεί, το ευρύτερο προσωπικό του σταθμού αλλά και μέλη της τοπικής κοινότητας», ενόψει και των γιορτών των Χριστουγέννων.

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ θα μείνουν στο Ακρωτήρι μόλις τρεις ώρες και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στο Λονδίνο.

Στην πρώτη της αποστολή στο εξωτερικό, μετά το βασιλικό ταξίδι Μέγκαν και Χάρι στην Αυστραλία, η Κέιτ Μίντλετον, πάντως, φάνηκε να αντιγράφει πλήρως το λουκ της συνυφάδας της. Προς έκπληξη όλων κατέβηκε από το αεροπλάνο φορώντας μια μαύρη παντελόνα με γοβάκια, ένα λευκό t-shirt και λαδί σακάκι και όχι τα συνηθισμένα κλασικά συνολάκια με τα μίνιμαλ φορέματα και τα εντυπωσιακά παλτό.

Μάλιστα είχε αντιγράψει και το χτένισμα της Μέγκαν! Αυτή τη φορά ήταν από τις ελάχιστες που η Κέιτ Μίντλετον δεν εμφανίστηκε με τις στιλιζαρισμένες μπούκλες της ή τα συντηρητικά σινιόν της αλλά επέλεξε ένα ανάλαφρο και επιμελώς ατιμέλητο χτένισμα.

Ηταν ένα λουκ εντελώς αλά Μέγκαν σε όλα του κάτι το οποίο έκανε και χθες κοπιάροντας για μια ακόμη φορά το λουκ της δούκσσας του Σάσεξ φορώντας μια μακριά καρό φούστα, με ζιβάγκο και μπότες.

Το μόνο που έμενε να θυμίζει τον παλιό (στιλιστικά) εαυτό της ήταν το τσαντάκι φάκελος που κρατούσε στο χέρι.

Προφανώς η Κέιτ Μίντλετον βλέποντας πόση επιτυχία έχει το πιο χαλαρό στιλ της Μέγκαν Μαρκλ, αποφάσισε να χαλαρώσει και το δικό της dress code για να είναι σίγουρη ότι το Κate effect θα είναι πάντα πιο ισχυρό από το Meghan effect.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον Μέγκαν Μαρκλ Κύπρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ