Η Μέγκαν ξεκάθαρα επηρέασε την Κέιτ -Για πρώτη φορά δεν έβαλε παλτό και ταγιέρ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μέγκαν ξεκάθαρα επηρέασε την Κέιτ -Για πρώτη φορά δεν έβαλε παλτό και ταγιέρ [εικόνες & βίντεο]

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (Φωτογραφία: Twitter @KensingtonRoyal)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κέιτ Μίντλετον έχει ένα πολύ συγκεκριμένο στιλ, που σπάνια (σχεδόν ποτέ) ξεφεύγει από τη γραμμή του βασιλικού πρωτοκόλλου.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ αγαπά τα κλασσικά παλτό, τα ταγιέρ και τα μίντι φορέματα, προτιμώντας τα στις επίσημες εμφανίσεις της. Στην πιο πρόσφατη, όμως, εμφάνισή της επέλεξε κάτι πιο χαλαρό και μοντέρνο.

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ, την Τρίτη, φιλοξένησαν πάρτι για τις οικογένειες στρατιωτών στο παλάτι του Κένσιγκτον. Η δούκισσα επέλεξε να φορέσει midi, κόκκινη καρό φούστα της Emilia Wickstead με μαύρο πουλόβερ από κασμίρ και ψηλοτάκουνες μπότες. Η Κέιτ δείχνει πως επηρεάζεται από το χαλαρό στιλ της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία δίνει μια πιο φρέσκια διάθεση στο παλάτι.

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ, την Τρίτη, φιλοξένησαν πάρτι για τις οικογένειες στρατιωτών στο παλάτι του Κένσιγκτον

Κέιτ και Γουίλιαμ έφτασαν στο πάρτι και καθώς κατευθυνόταν προς τον χώρο της εκδήλωσης, έδειξαν να ενθουσιάζονται με συσκευή που πετούσε τεχνητό χιόνι.

William and Kate take the short walk from their Kensington Palce home to the Christmas party for military families @people #royal #dukeandduchessofcambridge #princewilliam #kateMiddleton #princesskate pic.twitter.com/Zg3OEPD2Yz

Η Κέιτ έδωσε μια ομιλία στην οποία θυμήθηκε την περίοδο που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εργάστηκε ως πιλότος στη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία. «Ξέρω πόσο δύσκολο είναι όταν ο αγαπημένος σου κάνει τη δουλειά που έχει εκπαιδευτεί. Θυμάμαι πώς αισθανόμουν, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πώς αισθάνεται κάποιος όταν αγαπημένος του είναι μακριά και υπηρετεί κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Η απουσία των ανθρώπων που αγαπάτε πρέπει να είναι ιδιαίτερα δύσκολη αυτή τη στιγμή του χρόνου», είπε χαρακτηριστικά η Κέιτ Μίντλετον.

Το πάρτι είναι μόνο η αρχή των διήμερων εορτασμών για την αναγνώριση των θυσιών και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες όσων υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις.

Η Κέιτ έδωσε μια ομιλία στην οποία θυμήθηκε την περίοδο που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εργάστηκε ως πιλότος στη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ συνομίλησε με όσους καλεσμένους έδωσαν το παρών
Η Κέιτι Μίντλετον με χαμόγελο, χαιρετά όσους βρίσκονταν στην εκδήλωση

Φωτογραφίες: Twitter @KensingtonRoyal

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ