«Κοιμήθηκα στο μπάνιο για 7 μέρες μετά το sex tape», δηλώνει η τραγουδίστρια - iefimerida.gr

«Κοιμήθηκα στο μπάνιο για 7 μέρες μετά το sex tape», δηλώνει η τραγουδίστρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό αποκάλυψε η Τουλίσα Κοντοσταύλος στην εφημερίδα Guardian, σε ένα ακόμη επεισόδιο του γνωστού σίριαλ που ξεκίνησε όταν ο πρώην της αποφάσισε να την τιμωρήσει για την σόλο επιτυχία της με αυτό τον τρόπο. Καθώς επίσης ότι θέλει να γίνει παγκόσμιας εμβέλειας σουπερ σταρ σε σημείο που «Να μπορώ να κλάνω σε ένα σινγκλ και αυτό να πουλάει».

«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, δεν μπορούσα να βάλω μπουκιά στο στόμα μου, δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι. Απλά καθόμουν κουλουριασμένη στο δάπεδο του μπάνιου μου επί επτά μέρες. Είχα πάθει κατάθλιψη. Μέχρι που ένα πρωί ξύπνησα, έβαλα make up, διάλεξα το καλύτερό μου φόρεμα και αποφάσισα να τα αφήσω όλα πίσω μου». Αυτό ήταν το «ζουμί» της συνέντευξης που έδωσε η 23χρονη Ελληνοβρετανίδα κριτής του Χ-Factor στην εφημερίδα Guardian.

Η αλήθεια είναι ότι όσο άσχημο και αν ήταν αυτό που της συνέβη, ειδικά από την στιγμή που ήταν μεθυσμένη όσο ο πρώην της, Τζάστιν Έντουαρντς γύριζε το 6λεπτο βίντεο- η Τουλίσα το έχει εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πάντα με στόχο να κάνει όνειρό της πραγματικότητα, δηλαδή να γίνει παγκόσμιας εμβέλειας σουπερ σταρ «Θέλω να γίνω τόσο επιτυχημένη ώστε να μπορώ να βγω στην σύνταξη αύριο και να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου μέσα στην χλιδή. Να έχει περάσει το όνομά μου στην ιστορία και να μην χρειαστεί να δουλέψω άλλη μέρα στην ζωή μου».

Το γεγονός ότι αυτή η δήλωση είναι τόσο ψωνισμένη που θα κάνει τον κόσμο να αναρωτιέται αν ο πρώην της είχε δίκαιο για το ελεεινό του χαρακτήρα της, είναι κάτι που έχει περάσει απαρατήρητο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ