O πρώην της Κοντοσταύλος ψάχνει σωσία της για αναπαράσταση του sex tape - iefimerida.gr

O πρώην της Κοντοσταύλος ψάχνει σωσία της για αναπαράσταση του sex tape

Τουλίσα Κονστοσταύλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ίδια ώρα που η Ελληνοβρετανίδα τραγουδίστρια απειλεί να μηνύσει οποιοδήποτε φίλο της μιλήσει για το sex tape, ο πρώην της Τζάστιν Έντουαρντς ετοιμάζεται να το γυρίσει ως βιντεοκλίπ.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα έρωτα μεγάλο. Ο οποίος, στην πορεία, μετατράπηκε σε αβυσσαλέο μίσος.

Αυτό είναι το μόνο λογικό συμπέρασμα που προκύπτει από το γεγονός ότι ο πρώην της, Τζάστιν Έντουαρντς, επιμένει να προσπαθεί να φτάσει την Τουλίσα Κοντοσταύλος στα όρια της.

Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του, τον ψάχνουν να αναζητά εναγωνίως μια σωσία της Κοντοσταύλος, ώστε να την υποδυθεί στην αναπαράσταση του sex tape με μορφή βιντεοκλίπ.

Ενώ αιτιολογεί πλήρως την άκρως εκδικητική αυτή απόφαση του δηλώνοντας 'Αν η Τουλίσα δεν μπορεί να θυμηθεί την ιδιαίτερη στιγμή μας, τότε θα την βοηθήσω εγώ να ανακτήσει την μνήμη της. Θέλω όλοι να μιλάνε για το βίντεο μου και να μείνει στον αέρα για όσο μεγαλύτερο διάστημα γίνεται'.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ