H Κοντοστάβλος υπέγραψε συμβόλαιο 500.000 λιρών μετά το σεξ βίντεο! [βίντεο] - iefimerida.gr

H Κοντοστάβλος υπέγραψε συμβόλαιο 500.000 λιρών μετά το σεξ βίντεο! [βίντεο]

H Τουλίζα Κοντοστάβλος υπέγραψε συμβόλαιο 500.000 λιρών μετά το σεξ βίντεο!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ράκος αισθανόταν η σέξι 23χρονη όταν στις 19 του Μάρτη κυκλοφόρησε πειρατικά στο διαδίκτυο ένα βίντεο έξι λεπτών στο οποίο έκανε στοματικό σεξ σε άγνωστο άντρα. Πριν συμπληρωθεί ένας μήνας από εκείνη τη δύσκολη μέρα, η Τουλίζα είναι πια διάσημη στον κόσμο της show biz, έβγαλε στην αγορά νέο βίντεο κλιπ και υπέγραψε «χρυσό συμβόλαιο» στην τηλεόραση. Pas mal.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun η σέξι σταρ της βρετανικής σκηνής συμφώνησε με την εταιρεία παραγωγής του X Factor να παραμείνει για τρίτη σεζόν στην κριτική επιτροπή του σόου αλλά με διπλάσιες αποδοχές από της περσινής χρονιάς. Οι 500.000 λίρες του νέου της συμβολαίου της έδωσαν μάλιστα τόσο μεγάλη χαρά ώστε να αγοράσει ένα ολοκαίνουριο Audi Q7 έναντι 50.000 λιρών.

Ο λογαριασμός της στην τράπεζα είναι μάλιστα πολύ πιθανό να τονωθεί σημαντικά έως το τέλος του χρόνου, εφόσον δικαιωθεί στο δικαστήριο όπου κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην συντρόφου της, Τζάστιν Εντουαρντς απαιτώντας 100.000 λίρες. Η τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι εκείνος έδωσε το βίντεο σε πορνογραφικού περιεχομένου ιστοσελίδα.

«Ο Τζάστιν είναι κάποιος με τον οποίο είχα σχέση από τα 17 και για πολλά χρόνια. Μετακόμισα στο σπίτι του, τον αγαπούσα πολύ, τον σεβόμουν και μιλούσαμε για παιδιά, για οικογένεια. Μεσολάβησα στην δισκογραφική μου εταιρεία για να κάνει κι εκείνος δουλειά εκεί. Δεν περίμενα ποτέ ένα σενάριο σαν αυτό», υποστήριξε μπροστά στην οθόνη του κομπιούτερ της και έπειτα ανέβασε το βίντεό της στο youtube.

Η Τουλίζα απολαμβάνει επίσης την επιτυχία του πρώτου της βίντεο κλιπ, η οποία έχει ξεπεράσει ακόμη και τις προσδοκίες της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ