Κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη: Χωρίς προβλήματα οι πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» - iefimerida.gr

Κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη: Χωρίς προβλήματα οι πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

αεροδρόμιο Μακεδονία/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυκνή χιονόπτωση επικρατεί από νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με την επέλαση της κακοκαιρίας «Υπατίας».

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται, παρά την επιδείνωση του καιρού, η λειτουργία του αεροδρομίου «Μακεδονία», διεξάγεται χωρίς προβλήματα, παρά την επιδείνωση του καιρού, σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Fraport Greece, Γιάννη Παπάζογλου.

«Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις πτήσεις, οι αναχωρήσεις και οι αφίξεις πραγματοποιούνται κανονικά», επεσήμανε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ. Παπάζογλου. Διευκρίνισε ότι από τη στιγμή που ξεκίνησε η χιονόπτωση ξεκίνησε προληπτικός αποχιονισμός και συνεχίζεται όποτε είναι αναγκαίο.

Σημειώνεται ότι μέχρι αργά το μεσημέρι θα διατηρηθεί η χιονόπτωση στη Θεσσαλονίκη - όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ- ο επικεφαλής του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπης Στεργιάδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ