Εγκλωβίστηκαν άνθρωποι στη Χίο λόγω του χιονιά - iefimerida.gr

Εγκλωβίστηκαν άνθρωποι στη Χίο λόγω του χιονιά

Κακοκαιρία/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας έχει φέρει η κακοκαιρία «Τηλέμαχος», η οποία εξακολουθεί να σαρώνει.

Χθες, στο ορεινό οδικό δίκτυο της Χίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να παρέμβει σε τέσσερις περιπτώσεις για τον απεγκλωβισμό ατόμων και την παροχή βοήθειας.

Στις 6.00 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε απεγκλωβισμός δύο ατόμων στην περιοχή «18» με τη βοήθεια εθελοντών.

Μια ώρα μετά, στις 7.00 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε απεγκλωβισμός τριών ατόμων που επέβαιναν σε όχημα το οποίο βρισκόταν μεταξύ του χωριού Αυγώνυμα και του Ναυτικού Φυλακίου Προβατά. Τα άτομα αυτά μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην πόλη της Χίου με πυροσβεστικό όχημα.

Στις 8.30 το βράδυ, μεταφέρθηκαν με πυροσβεστικό όχημα ένας παιδαγωγός και δύο μαθητές από το Βροντάδο στις εγκαταστάσεις του χωριού της «Κιβωτού του Αιγαίου» στο Αίπος και μια ώρα μετά μεταφέρθηκε πάλι με πυροσβεστικό όχημα μια παιδαγωγός από το χωριό της «Κιβωτού του Αιγαίου» στην πόλη της Χίου.

Κλειστά σχολεία σε νησιά του βόρειου Αιγαίου

Κλειστά λόγω των χιονοπτώσεων και των παγετών, που έχει φέρει η κακοκαιρία, παραμένουν σήμερα σχολεία στα νησιά του βορείου Αιγαίου.

Σύμφωνα με αποφάσεις των δημάρχων των αντίστοιχων δήμων κλειστά παραμένουν σήμερα: Στη Λέσβο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Αγίας Παρασκευής, του Μανταμάδου, καθώς και της Νάπης.

Στη Χίο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Βολισσού, των Καρδαμύλων, του Αγίου Γεωργίου Συκούση και του Θολοποταμίου.

Τέλος, στην Ικαρία κλειστές παραμένουν όλες οι σχολικές μονάδες του νησιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ