ΣΥΡΙΖΑ σε Καμμένο: Η σταθερότητα της κυβέρνησης δεν κινδυνεύει -Εχουμε τις 151 ψήφους - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ σε Καμμένο: Η σταθερότητα της κυβέρνησης δεν κινδυνεύει -Εχουμε τις 151 ψήφους

Ο Αλέξης Τσίπρας στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ- φωτογραφία intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα και προς την ΝΔ αλλά και προς τον Πάνο Καμμένο, ότι η κυβέρνηση δεν κινδυνεύει να πέσει, αφού διαθέτει τις 151 ψήφους που χρειάζεται, στέλνει μετά από συνεδρίαση 3 και πλέον ωρών, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

"Σε κάθε κρίσιμη ψηφοφορία που θα υπάρξει μπροστά μας, τόσο για τις Πρέσπες όσο και για άλλα θέματα, η κυβερνητική σταθερότητα δεν κινδυνεύει αφού η κυβέρνηση θα έχει τις απαραίτητες 151 ψήφους" απαντούν κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στην ερώτηση αν κινδυνεύει η κυβέρνηση από την αποχώρηση Καμμένου.

Στην συνεδρίαση της Π.Γ, όλα τα σενάρια και οι χειρισμοί τέθηκαν επί τάπητος και κομματικές πηγές επισήμαιναν ότι η κυβέρνηση εργάζεται με χρονικό ορίζοντα την ολοκλήρωση της κυβερνητικής της θητείας αφού έχει μπροστά της αρκετά κρίσιμα νομοθετήματα, με θετικό κοινωνικό και οικονομικό πρόσημο, όπως άλλωστε και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

"Πρόκειται για ιστορική ευθύνη που αφορά σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις και ιδιαίτερα σε όσες χειρίστηκαν το ζήτημα. Και οι βουλευτές στο κοινοβούλιο όμως έχουν ιστορική ευθύνη να υπερψηφιστεί η συμφωνία και να λυθεί το πρόβλημα που επί δεκαετίες ταλάνιζε τη χώρα μας", σημειώνουν τα ίδια στελέχη.

Όσο για το αν ο Αλέξης Τσίπρας σκέφτεται να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, κομματικά στελέχη πετούν το μπαλάκι στον Κυριάκο Μητσοτάκη σημειώνοντας:

"Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Αν έχει αμφιβολίες να καταθέσει ψήφο δυσπιστίας".

Ως προς τη συνάντηση Τσίπρα Καμμένου τα ίδια στελέχη ανέφεραν ότι δεν υπάρχει κάτι προγραμματισμένο, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας συνάντησης, στο επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ