Μαξίμου σε ΝΔ: Καταθέστε πρόταση δυσπιστίας - iefimerida.gr

Μαξίμου σε ΝΔ: Καταθέστε πρόταση δυσπιστίας

Μαξίμου/Φωτογραφία: intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Νέα Δημοκρατία απαντά με ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου, λέγοντας πως η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης «δήθεν ανησυχούν για την πολιτική αστάθεια».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Μαξίμου

«Η ΝΔ και ο κύριος Μητσοτάκης που ζητούν παραίτηση της κυβέρνησης και εκλογές κάθε δεύτερη μέρα εδώ και τρία χρόνια, σήμερα δήθεν ανησυχούν για την πολιτική αστάθεια... Η υποκρισία στο μεγαλείο της.

Αν όμως έχουν ειλικρινείς απορίες για τη στήριξη της Βουλής στη κυβέρνηση, δεν έχουν παρά να δοκιμάσουν, καταθέτοντας πρόταση δυσπιστίας.»

Υπενθυμίζεται, πως το κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε ανακοίνωσή του σήμερα, ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Ο κ. Τσίπρας έχει δύο επιλογές: Είτε να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, είτε να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές», ενώ τόνιζε πως Τσίπρας και Καμμένος «βυθίζουν τη χώρα σε επικίνδυνη αστάθεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαξίμου ΝΔ Εκλογές ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ