Συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου την Τρίτη; -Τρίζει η κυβέρνηση - iefimerida.gr

Συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου την Τρίτη; -Τρίζει η κυβέρνηση

Στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος

Προς συνάντηση κορυφής μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου οδεύουν τα πράγματα, μετά την έκρηξη που προκάλεσαν οι αναφορές του προέδρου των ΑΝΕΛ για «αποστάτες», αλλά και οι προειδοποιήσεις (διά στόματος Κατσίκη σήμερα) ότι οι ΑΝΕΛ όχι μόνο θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση, αλλά και θα άρουν την εμπιστοσύνη τους σε αυτή.

Στη συζήτηση που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κουμουνδούρου, κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, έχει πέσει (σύμφωνα με πληροφορίες) στο τραπέζι και έχει αρκετές πιθανότητες το σενάριο να πραγματοποιηθεί αύριο συνάντηση μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμένου, προκειμένου ο κυβερνητικός εταίρος να αποσαφηνίσει τη στάση του σε σχέση με το μέχρι πού θα φτάσει την απόσταση που θα τον χωρίσει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Κουμουνδούρου υπάρχει δυσαρέσκεια για την εικόνα που δημιουργείται για το κυβερνητικό σχήμα με τις συνεχείς αναφορές Καμμένου και είναι χαρακτηριστικά τα όσα είπε για τη στάση του προέδρου των ΑΝΕΛ ο Πάνος Σκουρλέτης.

Σε κάθε περίπτωση, τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται κρίσιμα, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται -κατά πληροφορίες- να προχωρήσει σε κινήσεις που θα του επιτρέψουν να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ