Κακοκαιρία «Σοφία»: Χωρίς προβλήματα η λειτουργία του αεροδρομίου «Μακεδονία» - iefimerida.gr

Κακοκαιρία «Σοφία»: Χωρίς προβλήματα η λειτουργία του αεροδρομίου «Μακεδονία»

αεροδρόμιο Μακεδονία/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανονικά διεξάγονται οι απογειώσεις και προσγειώσεις στο αεροδρόμιο Μακεδονία, αφού από νωρίς το πρωί έγιναν όλες οι απαραίτητες διεργασίες που απαιτούνταν λόγω της επέλασης του χιονιά με την κακοκαιρία «Σοφία».

Αυτό τόνισε μιλώντας σήμερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο PR manager της Fraport Greece, Γιάννης Παπάζογλου, λέγοντας δε «παραμένουμε σε ετοιμότητα υψηλού επιπέδου».

Όπως επισήμανε ο ίδιος, το snow control του «Μακεδονία» ενεργοποιήθηκε στις 6:45 και πραγματοποιήθηκαν πολλαπλές ρίψεις αλατιού σε διάφορα σημεία του αεροδρομίου μέχρι και τις 9 το πρωί. Πρόσθεσε δε ότι "τα εννέα εκχιονιστικά μηχανήματα βρίσκονται σε ετοιμότητα, ώστε να επιχειρήσουν εκ νέου, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο".

Υπενθυμίζεται ότι χθες, λόγω της χαμηλής νέφωσης και όχι του χιονιά, συνολικά 11 πτήσεις ανακατευθύνθηκαν από το αεροδρόμιο Μακεδονίας σε αυτά των Καβάλας και Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ