Με αυτό το τρικ η Ελ Μακφέρσον τρώει τα πάντα στις γιορτές και δεν παίρνει κιλά - iefimerida.gr

Με αυτό το τρικ η Ελ Μακφέρσον τρώει τα πάντα στις γιορτές και δεν παίρνει κιλά

MAK-FERSON
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να είναι 54 ετών, αλλά η Ελ Μακφέρσον εξακολουθεί να εργάζεται πολύ σκληρά για να διατηρεί την αξιοζήλευτη σιλουέτα της.

Το μοντέλο από την Αυστραλία αποκάλυψε τα μυστικά της για να παραμένει στα κιλά της αλλά και υγιής κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου – και δεν στερείται τίποτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) στις 16 Ιούν, 2018 στις 2:03 μμ PDT

Γράφοντας στην μηνιαία στήλη της «Get The Gloss», το διάσημο μοντέλο αποκάλυψε το κόλπο που υιοθετεί κάθε χρόνο που την βοηθά να απολαύσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά της, χωρίς να καταστρέψει το πρόγραμμα διατροφής της και όλη την δύσκολη δουλειά που έχει κάνει.

Η Ελ εξήγησε ότι επιτρέπει στον εαυτό της να τρώει ότι θέλει ανήμερα των Χριστουγέννων, την Παραμονή και την Πρωτοχρονιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) στις 27 Απρ, 2018 στις 4:02 πμ PDT

Πρόσθεσε πως η διατροφολόγος της, Σιμόν Λόμπσκερ, προσφέρει τις ίδιες συμβουλές σε όλους τους πελάτες της προκειμένου να μην καταστρέψουν την δίαιτά τους τον Δεκέμβριο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) στις 3 Σεπ, 2018 στις 3:55 μμ PDT

«Είμαι πιο χαλαρή σε σχέση με αυτά που τρώω και μόλις περάσουν οι γιορτές, επιστρέφω στην καθημερινότητά μου» εξήγησε η Ελ. «Είναι πολύ σημαντικό γιατί αναγκαστικά σταματώ να τρώω ζάχαρη μετά το πέρας των γιορτών. Με αυτό τον τρόπο, οι ατασθαλίες των χριστουγεννιάτικων γευμάτων δεν αλλάζουν τον μεταβολισμό μου».

Μόλις όμως μπει το νέο έτος, η Ελ Μακφέρσον ξεκινά με μια εβδομάδα αποτοξίνωσης με ωμά λαχανικά, προς τα τέλη Ιανουαρίου.

Όσο για τις γιορτές, αν βγει με την οικογένειά της ή τους φίλους της, δεν θα απαρνηθεί ένα ποτό, αλλά θα προτιμήσει ένα Mojito (χωρίς αλκοόλ) και θα αποφύγει τα σνακ.

Αν κάνει πάρτι στο σπίτι της, θα προσφέρει στους καλεσμένους της σαμπάνια ή κοκτέιλ με βάση την βότκα. Για ορεκτικά, θα σερβίρει μια πιατέλα με βέγκαν τυρί, καρύδια ή ταρτάρ τόνου σε ψωμί του τοστ χωρίς γλουτένη.

Ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων της, η Ελ είπε ότι θα έχει μια ποικιλία φυτικών ζυμαρικών ή πίτσα ή ψάρι ή κοτόπουλο με λαχανικά και σαλάτα, συνοδευόμενα από κρασί.

Τέλος, για επιδόρπιο θα σερβίρει σουφλέ σοκολάτας πάντα όμως με μαύρη σοκολάτα.

Κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, η Ελ θα κάνει μία ώρα άσκησης κάθε πρωί. «Όσο πιο απασχολημένη είμαι, τόσο πιο σημαντικό είναι να διατηρήσω το πρόγραμμα ευεξίας μου το πρωί, που περιλαμβάνει άσκηση και μια βόλτα στον καθαρό αέρα» εξήγησε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) στις 21 Αύγ, 2018 στις 1:42 μμ PDT

Όσο για τις ασκήσεις που συνηθίζει; Αυτές περιλαμβάνουν γιόγκα, ποδηλασία, κολύμβηση, σέρφινγκ, τρέξιμο ή βόλτα με τα σκυλιά.

Τα βράδια, συνηθίζει να κάνει σάουνα ώστε να μπορεί να χαλαρώσει, να αποτοξινωθεί και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό της σύστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ