Το δώρο που πήρε από την Κύπρο η Κέιτ Μίντλετον για τον πρίγκιπα Τζορτζ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το δώρο που πήρε από την Κύπρο η Κέιτ Μίντλετον για τον πρίγκιπα Τζορτζ [εικόνες]

Κέιτ Μίντλετον και Πριγκιπας Γουίλιαμ στην Κύπρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Κύπρο επισκέφτηκαν χτες η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ, οι οποίοι βρέθηκαν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στη βρετανική βάση του Ακρωτηρίου προκειμένου να συναντήσουν το προσωπικό που υπηρετεί εκεί.

Η Κέιτ Μίντλετον, λοιπόν, μίλησε με το προσωπικό λέγοντάς τους πως ο Πρίγκιπας Τζορτζ πάντα είχε μία αγάπη με τα ελικόπτερα, όπως και ο πατέρας του.

Το δώρο που πήρε από την Κύπρο η Κέιτ Μίντλετον για τον πρίγκιπα Τζορτζ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Για την επίσκεψη της στην Κύπρο, η Δούκισσα του Κέμπριτζ φόρεσε μία μαύρη παντελόνα με μία μεγάλη ζώνη, συνδυάζοντας τα με ένα χακί σακάκι, θέλοντας έτσι να μην είναι παράταιρη με τους στρατιωτικούς στο Ακρωτήρι.

Ωστόσο ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν το είδε έτσι ακριβώς και όταν κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί με το προσωπικό μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, έκανε το αστείο του για τις στιλιστικές επιλογές της συζύγου του.

Το δώρο που πήρε από την Κύπρο η Κέιτ Μίντλετον για τον πρίγκιπα Τζορτζ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Η γυναίκα μου μοιάζει λίγο με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο», ανέφερε ο Γουίλιαμ εννοώντας πως το χακί της κουστούμι ταιριάζει με το πράσινο του δέντρου.

Το δώρο που πήρε από την Κύπρο η Κέιτ Μίντλετον για τον πρίγκιπα Τζορτζ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Μάλιστα ο Γουίλιαμ δεν σταμάτησε τα αστεία, καθώς μόλις είδαν πως όλοι οι φωτογράφοι είχαν στραφεί πως το μέρος της Κέιτ Μίντλετον, τότε γύρισε και τους είπε «Μήπως καλύτερα να φύγω από το πλάνο», προκαλώντας έτσι το γέλιο όλων.

Το δώρο που πήρε από την Κύπρο η Κέιτ Μίντλετον για τον πρίγκιπα Τζορτζ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Πάντως η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται πως δεν σταμάτησε να μιλά για την αδυναμία της, δηλαδή τον Πρίγκιπα Τζορτζ, για τον οποίο μάλιστα έβγαλε και μερικές φωτογραφίες με τα ελικόπτερα καθώς αυτή ήταν η επιθυμία του.

Το δώρο που πήρε από την Κύπρο η Κέιτ Μίντλετον για τον πρίγκιπα Τζορτζ [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Το δώρο που πήρε από την Κύπρο η Κέιτ Μίντλετον για τον πρίγκιπα Τζορτζ [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ