Διατροφή μετά τα 50 -Η Χάλι Μπέρι αποκαλύπτει το αγαπημένο της σνακ για ενέργεια και λίγες θερμίδες - iefimerida.gr

Διατροφή μετά τα 50 -Η Χάλι Μπέρι αποκαλύπτει το αγαπημένο της σνακ για ενέργεια και λίγες θερμίδες

Η Χάλι Μπέρι στο κόκκινο χαλί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Χάλι Μπέρι έχει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ωραία και καλογυμνασμένα κορμιά του Χόλιγουντ.

Η 52χρονη ηθοποιός ακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό τη δίαιτα Keto σε συνδυασμό με εντατική άσκηση με personal trainer. Τρώει συγκεκριμένες ώρες, δηλαδή από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το απόγευμα ή από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ. Είναι πολύ αυστηρή με αυτό το χρονοδιάγραμμα και έχει δει εκπληκτικά αποτελέσματα στο σώμα της και στην ενέργεια που έχει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η δίαιτα που ακολουθεί (keto diet) βασίζεται σε αυξημένα λίπη, χαμηλούς έως μηδενικούς υδατάνθρακες και πρωτεϊνη. H κετογονική δίαιτα είναι πλούσια σε τροφές που περιλαμβάνουν καλά λιπαρά, όπως για παράδειγμα οι ξηροί καρποί, το αβοκάντο, τα ψάρια, το ταχίνι, το λάδι.

Απαγορευμένες τροφές της κετογονικής δίαιτας είναι τα δημητριακά, το ψωμί, το ρύζι, τα ζυμαρικά, τα αμυλούχα λαχανικά, πολλά φρούτα, τα γλυκά, η ζάχαρη, το μέλι και τα όσπρια. Οσο για τα σνακ, η Χάλι Μπέρι αποκάλυψε ότι τα λατρεύει και είναι η ιδανική λύση για να της δίνουν ενέργεια μέσα στην ημέρα. Ειδικά πριν από την γυμναστική.

Το αγαπήμενο σνακ της Χάλι Μπέρι για ενέργεια και λίγες θερμίδες, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάλι Μπέρι Διατροφή Σνακ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ