Ανατροπή: Ανεβαίνει η παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» -Τι αποκάλυψε η Αποστολία Ζώη [βίντεο] - iefimerida.gr

Ανατροπή: Ανεβαίνει η παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» -Τι αποκάλυψε η Αποστολία Ζώη [βίντεο]

Ο Μάρκος Σεφερλής (Φωτογραφία: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν «βόμβα» έσκασε στα θεατρικά νέα η ακύρωση της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης», όπου θα πρωταγωνιστούσε ο Μάρκος Σεφερλής.

Η είδηση δημιούργησε ένα ατελείωτο γαϊτανάκι επίρριψης ευθυνών για το ποιος φταίει για το γεγονός με τις «Θεατρικές Σκηνές ΑΕ» και τον Μάρκο Σεφερλή να δίνουν τις δικές τους απαντήσεις.

Αν και όλα έδειχναν πως η παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» δεν θα ανέβει, η Αποστολία Ζώη, η οποία και συμμετέχει στον θίασο, αποκάλυψε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha πως το έργο θα ξεκινήσει στη σκηνή του Παλλάς με άλλον πρωταγωνιστή.

«Μην είσαι σίγουρη ότι δεν θα γίνει η παράσταση. Με πήραν χθες από την παραγωγή και μου είπαν -ίσως οι συντελεστές δεν το ξέρουν- ότι σε 2 μέρες θα ξέρουν να μας πουν σίγουρα για το αν θα γίνει η παράσταση. Κατά 90% έχουν κλείσει έναν καινούριο πρωταγωνιστή και απλά επειδή πρέπει να τελειώσουν τα διαδικαστικά με τις υπογραφές, δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα. Μάλλον θα γίνει η παράσταση τελικά. Για να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πουν αυτό το πράγμα χθες το βράδυ, επειδή είναι σοβαροί άνθρωποι, δεν υπάρχει πιθανότητα να το είπαν αυθαίρετα. Οπότε για να μην πω 100%, κατά 95% θα γίνει», δήλωσε η Αποστολία Ζώη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ