Βόμβα: Ακυρώθηκε η παράσταση του Σεφερλή για τα ονόματα στη μαρκίζα και τα υψηλά κασέ - iefimerida.gr

Βόμβα: Ακυρώθηκε η παράσταση του Σεφερλή για τα ονόματα στη μαρκίζα και τα υψηλά κασέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παράσταση Ζητείται Ψεύτης που θα ανέβαινε στο Παλλάς από τον Μάρκο Σεφερλή, τον ερχόμενο Φεβρουράριο, όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται τελικά να ανέβει.

Σύμφωνα με τον Αρη Καβατζίκη που μετέδωσε την είδηση η παράσταση δεν θα ανέβει καθώς:

«Ξαφνικά, χθες, οι 25 συμμετέχοντες ηθοποιοί έλαβαν μια επιστολή από τις Θεατρικές Σκηνές η οποία ανέφερε πως «είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη ματαίωση της αναβίβασης της θεατρικής παράστασης του έργου του Δημήτρη Ψαθά Ζητείται Ψεύτης, για λόγους για τους οποίους δεν ευθύνεται η ίδια».

Τα ζητήματα έχουν να κάνουν με πρωταγωνιστές της παράστασης, οι οποίοι τελευταία στιγμή προέβαλλαν απαιτήσεις που δεν υπήρχαν στα συμβόλαια -μπορεί να ήταν και οικονομικές. Επίσης, υπήρξαν απαιτήσεις σε ότι αφορά στη μαρκίζα, ποια ονόματα θα γραφτούν έξω από το θέατρο, ποιος θα είναι πρώτος, ποιος δέυτερος. Επιπλέον, υπήρξαν και προβλήματα με την παράκληση της παραγωγής να μην υπάρξουν εμφανίσεις σε θέατρα της Αθήνας για το διάστημα Δεκέμβρης – Γενάρης, ώστε να μπορέσουν να κάνουν πρόβες.

Οι πρωταγωνιστές που έχουν ανακοινωθεί, εκτός από τον Μάρκο Σεφερλή, είναι ο Γιώργος Παρτσαλάκης, η Ναταλία Δραγούμη και η Αποστολία Ζώη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζητείται Ψεύτης Μάρκος Σεφερλής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ