Με διαγραφή απειλεί τους αντάρτες στις αυτοδιοικητικές εκλογές το ΚΙΝΑΛ-Επεσε η πρώτη «καμπάνα» - iefimerida.gr

Με διαγραφή απειλεί τους αντάρτες στις αυτοδιοικητικές εκλογές το ΚΙΝΑΛ-Επεσε η πρώτη «καμπάνα»

Φωτογραφία: Intimewews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απειλή της διαγραφής του κομματικού μέλους επισείει το Κίνημα Αλλαγής για να αποθαρρύνει τυχόν «επίδοξους» αντάρτες στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας, Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του Κινήματος Αλλαγής:

«Δεδομένων των συλλογικών ομόφωνων αποφάσεων του Κινήματος Αλλαγής για αυτόνομη πολιτική παρουσία στις επικείμενες Περιφερειακές Εκλογές, είναι αυτονόητο ότι για όσα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, με προσωπική τους επιλογή, συνταχθούν σε αντίπαλα ψηφοδέλτια, αναστέλλεται η «ιδιότητα του μέλους» του Κινήματος Αλλαγής».

Ηδη, η πρώτη «καμπάνα» έπεσε την Δευτέρα στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Η Φανή Παπαθωμά, δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό, ότι θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος σε συνδυασμό που δεν υποστηρίζεται από το Κίνημα Αλλαγής. Ετσι, αυτονοήτως, η Επιτροή Δεοντολογίας ανακάλεσε την ιδιότητα του μέλους, «καθ’ ότι ενεργεί ενάντια στο καταστατικό και τις συλλογικές αποφάσεις του Κινήματος για τις Περιφερειακές εκλογές στη Στερεά Ελλάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ