Τζάνετ Τζάκσον: Η απίστευτη μεταμόρφωση! Πώς ήταν και πώς έγινε [βίντεο & εικόνες] - iefimerida.gr

Τζάνετ Τζάκσον: Η απίστευτη μεταμόρφωση! Πώς ήταν και πώς έγινε [βίντεο & εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγνώριστη έχει γίνει η Τζάνετ Τζάκσον, καθώς μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε να χάσει πολλά κιλά, με αποτέλεσμα να αλλάξει εντελώς η εικόνα της και να αρχίζει να θυμίζει σε όλους μας κάτι από τον παλιό, καλό της εαυτό.

Οπως, γράφει το newspiper.blogspot.com, η ίδια έχει παραδεχθεί ότι η ψυχολογία της επηρεάζει πολύ τις διατροφικές της συνήθειες. Μετά το θάνατο του αδελφού της, Michael Jackson, το 2009, λοιπόν, όταν η ψυχολογία της, όπως ήταν φυσικό και επόμενο, έφθασε στο ναδίρ, πήρε πάρα πολλά κιλά.

Φαίνεται όμως ότι περίπου τρία χρόνια μετά, άρχισε να αποδέχεται το γεγονός και αποφάσισε να ασχοληθεί λίγο με τον εαυτό της. Μπήκε λοιπόν σε δίαιτα και έχασε τόσα πολλά κιλά, που πλέον είναι πραγματικά αγνώριστη!

Μάλιστα, πια, διαφημίζει και το πρόγραμμα το οποίο τη βοήθησε να χάσει τα περιττά κιλά με ένα βίντεο στο οποίο μιλάει για την προσπάθειά της. Προς το παρόν δεν έχει πάντως αποκαλύψει πόσα είναι τα κιλά που έχασε.

Τζάνετ Τζάκσον: Η απίστευτη μεταμόρφωση! Πώς ήταν και πώς έγινε [βίντεο & εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τζάνετ Τζάκσον: Η απίστευτη μεταμόρφωση! Πώς ήταν και πώς έγινε [βίντεο & εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ