Αυτός είναι ο πιο διασκεδαστικός τρόπος να πάρουν τα παιδιά βιταμίνες - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο πιο διασκεδαστικός τρόπος να πάρουν τα παιδιά βιταμίνες

Ενα παιδί απολαμβάνει υγιεινά σνακ/ Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To σώμα μοιάζει με ένα εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας που χρειάζεται τα κατάλληλα «καύσιμα» για να έχει τη μέγιστη απόδοση.

Oι καθημερινές μας υποχρεώσεις καταπονούν πνεύμα και σώμα: ενήλικες και παιδιά χρειάζονται τροφές που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και αποτελούν ασπίδα για τον οργανισμό.

Τα παιδιά είναι αναμφίβολα οι πιο δύσκολοι και απαιτητικοί «κριτές» στο θέμα «διατροφή»: ο ουρανίσκος τους ζητά ευχάριστες γεύσεις. Αλλά με τις βιταμίνες τι γίνεται; Ένα αλμυρό ή γλυκό σνακ με λιπαρά μπορεί να έχει λαχταριστή γεύση αλλά σίγουρα δεν μπορεί να προσφέρει τις απαραίτητες βιταμίνες που χρειάζεται ένα παιδί για να ανταποκριθεί στις καθημερινές του υποχρεώσεις.

Αν δυσκολεύεστε να δίνετε στο παιδί τις βιταμίνες που χρειάζεται σε ημερήσια βάση γιατί εκείνο αντιστέκεται στη θέα φρούτων και λαχανικών, υπάρχει τρόπος αυτό να αλλάξει.

Ο πιο διασκεδαστικός τρόπος να πάρουν τα παιδιά βιταμίνες, στο bovary.gr


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Διατροφή παιδί τροφές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ