53χρονος Aμερικανός, πατέρας δύο παιδιών είναι λάτρης του pole dancing [εικόνες] - iefimerida.gr

53χρονος Aμερικανός, πατέρας δύο παιδιών είναι λάτρης του pole dancing [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι 53 ετών, πατέρας δύο παιδιών και το χόμπι του είναι το pole dancing. Ο λόγος για τον Paul Bradley, ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι η καλύτερη προπόνηση που έχει κάνει ποτέ.

«Μου αρέσει πολύ, υπάρχουν πολλά οφέλη», εξηγεί ο 53χρονος. «Μου το σύστησε μία φίλη μου που ήξερε πως θα ήθελα να ασκηθώ και μου υποσχέθηκε πως θα με εντυπωσιάσει το αποτέλεσμα. Είχε δίκιο. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να έχεις καλή φυσική κατάσταση και είναι από τις σκληρότερες ασκήσεις που έχω κάνει ποτέ. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο δυνατότερος είμαι από τότε που άρχισα τα μαθήματα».

53χρονος Aμερικανός, πατέρας δύο παιδιών είναι λάτρης του pole dancing [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του ράγκμπι και αθλητής της άρσης βαρών από το Χάμσαϊρ, εντυπωσιάζει την οικογένειά του με τις φιγούρες του ενώ είναι τόσο ενθουσιασμένος που εγκατέστησε ένα στύλο στο γκαράζ του ώστε να ασκείται ο ίδιος και οι φίλοι του.

53χρονος Aμερικανός, πατέρας δύο παιδιών είναι λάτρης του pole dancing [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ