Αυτή η personal trainer από την Αυστραλία σου δείχνει δύο αποτελεσματικούς τρόπους να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή η personal trainer από την Αυστραλία σου δείχνει δύο αποτελεσματικούς τρόπους να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά [εικόνες]

Η 29χρονη γυμνάστρια Sophie Allen
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρα από το υπόλοιπο σώμα, η κοιλιά είναι ένα από τα σημεία που κάθε γυναίκα «παλεύει» να διορθώσει, λίγο πριν φορέσει τα στενά της μπλουζάκια ή το μαγιό της στην παραλία.

Γιατί κακά τα ψέματα, όταν είναι επίπεδη και οι γραμμωμένοι κοιλιακοί ξεχωρίζουν, τότε νιώθει πιο άνετα με την εικόνα της και η αυτοπεποίθηση της αυξάνεται, σε αντίθεση με το χειμώνα, που ακόμα και το λίπος που συσσωρεύεται γύρω από αυτήν είναι δυνατόν να καλυφθεί με ένα πιο φαρδύ ρούχο.

Η 29χρονη γυμνάστρια από την Αυστραλία Sophie Allen αποκαλύπτει το μυστικό της επίπεδης κοιλιάς, όπως αυτή που έχουν τα μοντέλα που ποζάρουν στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας.

Οπως εξηγεί θα πρέπει να κοπιάσετε, να δώσετε έμφαση τόσο στη διατροφή σας, όσο και στη γυμναστική σας και θα πρέπει, ακόμη, να καταλάβετε και να αποδεχτείτε ότι το όποιο αποτέλεσμα θα φανεί σε βάθος χρόνου.

Διαβάστε ποιοι είναι οι δύο αποτελεσματικοί τρόποι για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ