Πώς ο Σβαρτσενέγκερ βοήθησε έναν άνδρα με κατάθλιψη -Το μήνυμα που του έστειλε - iefimerida.gr

Πώς ο Σβαρτσενέγκερ βοήθησε έναν άνδρα με κατάθλιψη -Το μήνυμα που του έστειλε

Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Φωτογραφία: AP/ Ronald Zak)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας Καναδός που πάσχει από κατάθλιψη στράφηκε στον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ για βοήθεια. Και η απάντηση του «Terminator» του έδωσε ξανά κίνητρο, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο Αλι, ζήτησε από τον Σβαρτσενέγκερ κάποια ενθαρρυντικά λόγια, καθώς ήταν σε κατάθλιψη για μήνες και είχε σταματήσει να γυμνάζεται. «Ημουν απλά ξαπλωμένος στο κρεβάτι και ένιωθα πεσμένος, όταν αποφάσισα να στείλω το μήνυμα. Αισθανόμουν άσχημα για περίπου τρεις μήνες», είπε στο BBC ο άνδρας που ζει στο Κεμπέκ.

«Εχω κατάθλιψη για μήνες και δεν πάω στο γυμναστήριο αυτή την περίοδο. Μπορείτε να μου πείτε να σηκωθώ από τον τεμπέλικο κ@@ο μου και να πάω στο γυμναστήριο; Ορκίζομαι ότι θα συνέλθω και θα πάω», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Αλι στον Σβαρτσενέγκερ, στα social media.

«Δεν θα είμαι τόσο σκληρός μαζί σου. Σε παρακαλώ, μην είσαι σκληρός με τον αυτό σου. Ολοι βιώνουμε προκλήσεις, όλοι βιώνουμε αποτυχίες. Μερικές φορές η ζωή είναι μια άσκηση. Αλλά το κλειδί είναι να σηκωθείς. Απλά κινήσου λίγο. Σήκω από το κρεβάτι, κάνε κάποια πους-απς, πήγαινε για περπάτημα. Απλά κάνε κάτι. Ενα βήμα κάθε φορά. Ελπίζω να αισθανθείς καλύτερα και να επιστρέψεις στο γυμναστήριο. Αλλά μην χτυπάς τον εαυτό σου, γιατί αυτό δεν έχει νόημα. Και δεν θα σε πάει πιο κοντά στο γυμναστήριο. Μην φοβάσαι να ζητήσεις βοήθεια. Καλή τύχη», του απάντησε ο ηθοποιός.

Ο Καναδός δηλώνει μεγάλος θαυμαστής του Σβαρτσενέγκερ και δήλωσε ότι μόλις πήρε το μήνυμα, σηκώθηκε από το κρεβάτι και πήγε κατευθείαν στο γυμναστήριο.

Ο ίδιος δημοσιοποίησε τον διάλογο που είχε με τον ηθοποιό και αρκετοί άλλοι μοιράστηκαν αντίστοιχα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Κάποιοι όμως σχολίασαν ότι η σοβαρή κατάθλιψη δεν αντιμετωπίζεται με τέτοιους τρόπους.

«Προφανώς δεν μπορεί να θεραπευτεί τόσο εύκολα η κατάθλιψη. Εγώ χρειαζόμουν μια ώθηση για να κάνω το μοναδικό πράγμα που ξέρω ότι με βοηθά όταν είμαι πεσμένος», απάντησε από την πλευρά του ο Αλι.

Πηγή: BBC

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ κατάθλιψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ