Σοκ στη Ρωσία! Συνελήφθησαν δύο δολοφόνοι - κανίβαλοι - iefimerida.gr

Σοκ στη Ρωσία! Συνελήφθησαν δύο δολοφόνοι - κανίβαλοι

Σοκ στη Ρωσία! Συνελήφθησαν δύο δολοφόνοι - κανίβαλοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο «κανίβαλοι» συνελήφθησαν στη Ρωσία, ο ένας εκ των οποίων μάλιστα, ήταν κατά συρροή δολοφόνος, αφού είχε σκοτώσει τουλάχιστον έξι ανθρώπους, από τους οποίους είχε φάει το συκώτι.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Ιζβέστια», ο κατά συρροή δολοφόνος που συνελήφθη στη Ρωσία, είχε σκοτώσει τουλάχιστον έξι άτομα από την περιοχή Πένζα από το 2009 έως το 2011. Από τα θύματά του αφαιρούσε και έτρωγε το συκώτι και στη συνέχεια έθαβε τα πτώματά τους.

Στη διάρκεια έρευνας που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε ένα προσωπικό ημερολόγιο στο οποίο ήταν καταγεγραμμένες όλες οι λεπτομέρειες των εγκλημάτων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ιζβέστια», η οποία επικαλείται πηγές στους κόλπους της Αστυνομίας, στον ύποπτο, ένα νεαρό 23 ετών, αποδίδονται επίσης πράξεις κανιβαλισμού επί των θυμάτων του.

Η ερευνητική επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε τη σύλληψη στο Βλαδιβοστόκενός ενός ακόμη 35χρονου άνδρα, ο οποίος παραδέχθηκε πως είχε σκοτώσει έναν από τους φίλους του και έφαγε από τη σάρκα του μαζί με έναν άλλο γνωστό του.

Ο ύποπτος «παραδέχθηκε πως στις 21 Μαρτίου σκότωσε το 41χρονο θύμα αφού είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ. Στη συνέχεια, μαζί με ένα φίλο, έφαγαν από τη σορό» του θύματος, εξήγησε η επιτροπή.

Τα τελευταία χρόνια στη Ρωσία έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις κανίβαλων δολοφόνων. Τον Αύγουστο του 2011, η αστυνομία του Μουρμάνσκ (βορειοδυτική Ρωσία) είχε συλλάβει ένα νεαρό Ρώσο ο οποίος παραδέχθηκε πως σκότωσε και μετά έφαγε έναν άνδρα που είχε συναντήσει μέσω ενός ιστότοπου συναντήσεων για ομοφυλόφιλους.

Τον Ιανουάριο του 2009, ένας νεαρός κρεοπώλης και ένας φίλος του ανθοπώλης έπνιξαν ένα 16χρονο κορίτσι στο μπάνιο του διαμερίσματος ενός εκ των δύο και στη συνέχεια έφαγαν από το πτώμα του θύματός τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ