Ο συγκινητικός λόγος που ο Γκόρντον Ράμσεϊ το έριξε στη δίαιτα -Ζύγιζε 122 κιλά - iefimerida.gr

Ο συγκινητικός λόγος που ο Γκόρντον Ράμσεϊ το έριξε στη δίαιτα -Ζύγιζε 122 κιλά

Ο διάσημος Βρετανός σεφ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διάσημος σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ κατάφερε να χάσει περίπου 25 κιλά τους τελευταίους μήνες και τώρα αποκάλυψε τον συναισθηματικό λόγο που επέλεξε να το κάνει αυτό.

Ο διάσημος σεφ μίλησε για την απώλεια βάρους του κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στην εκπομπή «Today» την Τρίτη, λέγοντας πως το κίνητρό του για να παραμείνει υγιής ήταν τα παιδιά του, αφού ο πατέρας του πέθανε σε νεαρή ηλικία.

«Ο πατέρας μου πέθανε από καρδιακή προσβολή στα 53 του» είπε ο Γκόρντον. «Αυτός ο άνδρας δεν έφαγε ποτέ στο εστιατόριό μου κι αυτό είναι κάτι που με πονάει όταν το σκέφτομαι». Ο Ράμσεϊ, πατέρας 4 παιδιών, ήτα;ν μόλις 30 ετών όταν πέθανε ο πατέρας του και δεν ήθελε τα δικά του παιδιά να περάσουν κάτι τέτοιο, έτσι αποφάσισε να αναλάβει δράση όταν το βάρος του έφτασε τα 122 κιλά.

Αλλά και η σύζυγός του Τάνα, τον βοήθησε στο να πάρει την δύσκολη απόφαση. Η Τάνα, που εμφανίστηκε στο πλευρό του στη συνέντευξη, είπε: «Ο Γκόρντον είναι γνωστό πως είναι απότομος. Του έδωσα απλά λίγο από το δικό του φάρμακο και ουσιαστικά του πρότεινα πως έχει ‘ανοιξει’ λίγο παραπάνω γύρω από τη μέση του».

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on May 13, 2018 at 10:21am PDT

Πώς όμως το κατάφερε; Η απώλεια βάρους ήρθε μέσω ελέγχου των μερίδων, αλλά παραδέχθηκε πως ήταν δύσκολο να διατηρήσει ένα υγιές βάρος καθώς η δουλειά του απαιτεί να δοκιμάζει το φαγητό που ετοιμάζει στα εστιατόριά του. «Έχω καταφέρει τώρα να τρώω πέντε φορές την ημέρα, αλλά μικρές ποσότητες, σε αντίθεση με ένα μεγάλο πρωινό, ένα μεγάλο γεύμα και ένα μεγάλο δείπνο» είπε.

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on Jan 15, 2018 at 7:25pm PST

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ έχει επίσης αρχίσει να γυμνάζεται πιο τακτικά και προπονείται για τρίαθλο. Το πρόγραμμα γυμναστικής του φαίνεται πως ακολουθούν και τα δύο από τα παιδιά του, ολοκληρώνοντας μάλιστα τον Μαραθώνιο του Λονδίνου τον Απρίλιο.

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on Apr 22, 2018 at 9:25am PDT

Τώρα ο σεφ θέλει να εμπνεύσει κι άλλους και προσέφερε κάποιες συμβουλές υγείας στους Αμερικανούς τηλεθεατές κατά την εμφάνισή του στην αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή. «Εάν οι Αμερικανοί ελαττώσουν λίγο την ποσότητα και βελτιώσουν λίγο την ποιότητα, θα νιώσουν πολύ καλύτερα» είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ