Ανήλικοι με μεγάλη γκάμα στις κλοπές: Έκλεβαν από κρέας μέχρι φορτηγά! - iefimerida.gr

Ανήλικοι με μεγάλη γκάμα στις κλοπές: Έκλεβαν από κρέας μέχρι φορτηγά!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να είχαν κλέψει ακόμη και φορτηγά και μάλιστα όχι ένα και δύο, αλλά επτά, οι δύο ανήλικοι από την Καρδίτσα, συνελήφθησαν όμως, τη στιγμή που έκλεβαν ένα αεροβόλο, ένα ηλεκτρικό τρυπάνι και ένα φακό από μια αποθήκη.

Όπως αποδεικνύεται δεν είχαν σαφή... προσανατολισμό ως προς το είδος της λείας που κάθε φορά έβαζαν στόχο, αφού, όπως αποδεικνύεται έκλεβαν από... κρέας μέχρι φορτηγά!

Οι δύο ανήλικοι ηλικίας 14 χρόνων μαζί με τους τέσσερις συνεργούς τους που καταζητούνται, είχαν κλέψει έξι αυτοκίνητα και επτά φορτηγά, αλλά και 15 κιλά κρέατος από κρεοπωλείο, τηλεκάρτες, καλώδια χαλκού, μικροποσά από καταστήματα, αλλά και ... πρόβατα! Συγκεκριμένα έκλεψαν 21 πρόβατα από δύο στάνες σε χωριά της Καρδίτσας, τα οποία εν συνεχεία πούλησαν! Επίσης είχαν επιχειρήσει, χωρίς επιτυχία όμως, να κλέψουν και το παγκάρι της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στην Καρδίτσα.

Οι δεκατετράχρονοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών τους, αλλά και των γονέων τους σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ