«Kλείνει το μάτι» στην Τουρκία ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου - iefimerida.gr

«Kλείνει το μάτι» στην Τουρκία ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου

πλουσιότερος άνθρωπος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μεξικανός επιχειρηματίας Κάρλος Σλιμ Χελού, που σύμφωνα με το Forbes είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, αναζητεί επενδυτικές ευκαιρίες στην γειτονική Τουρκία, την οποία χαρακτήρισε «ανερχόμενο αστέρι».

Το ενδιαφέρον του Μεξικανού μεγιστάνα για την Τουρκία ανακοινώθηκε στον πρόεδρο της Ένωσης Τουρκικών Επιμελητηρίων και Χρηματιστηρίων Εμπορευμάτων της Τουρκίας (ΤΟΒΒ) και πρόεδρο του Συμβουλίου Εξωτερικών Οικονομικών Σχέσεων (DEIK) Ριφάτ Χισαρτσικλίογλου.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο Μεξικό, στη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο Χισαρτσικλίογλου για να παραστεί στις εργασίες επιχειρηματικού φόρουμ.

Σύμφωνα με τον Χισαρτσικλίογλου, ο Κάρλος Σλιμ Χελού εστιάζει την προσοχή του, κυρίως, στον τηλεπικοινωνιακό τομέα της Τουρκίας. Η περιουσία του Χελού ξεπερνά τα 70 δισεκατομμύρια δολάρια και η πρόσκληση από τον Χισαρτσικλίογλου έγινε προκειμένου να ενημερωθεί, περαιτέρω, για το επιχειρηματικό περιβάλλον και τις ευκαιρίες ανάπτυξης επενδυτικών σχεδίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ