Στα λευκά η Αττική - Κλειστοί δρόμοι σε Πεντέλη και Πάρνηθα - iefimerida.gr

Στα λευκά η Αττική - Κλειστοί δρόμοι σε Πεντέλη και Πάρνηθα

Στα λευκά η Αττική - Κλειστοί δρόμοι σε Πεντέλη και Πάρνηθα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για δεύτερη ημέρα η χώρα βρίσκεται στην κατάψυξη με τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού να είναι το τσουχτερό κρύο και τα χιόνια. Για την Αττική οι μετεωρολόγοι περιμένουν λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν, ενώ από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις στα βόρεια προάστια.

Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν τοπικές βροχές και χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Ήδη από τα ξημερώματα είναι κλειστός ο δρόμος στην Πάρνηθα, από το τελεφερίκ έως το Καζίνο, καθώς και στην Πεντέλη, από το 414 Στρατιωτικό νοσοκομείο έως τη διασταύρωση του Αγίου Πέτρου.

Εξαιτίας του παγετού, τα δημοτικά και τα γυμνάσια και λύκεια της περιοχής σε Διόνυσο, Άγιο Στέφανο, Άνοιξη, Δροσιά, Κρυονέρι, Ροδόπολη και Σταμάτα θα ανοίξουν στις 10:00 σήμερα.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Κανονικά πάντως πραγματοποιούνται από το απόγευμα της Τρίτης όλα τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, καθώς έπεσαν οι άνεμοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ