Χωρίς θερμίδες: Οι 10 τροφές που μπορείς να τρως όσο θέλεις χωρίς να παχαίνεις - iefimerida.gr

Χωρίς θερμίδες: Οι 10 τροφές που μπορείς να τρως όσο θέλεις χωρίς να παχαίνεις

Unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να τρώμε, ό,τι θέλουμε, σε όποια ποσότητα θέλουμε, χωρίς να παχαίνουμε είναι κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί εύκολα.

Μπορούμε, όμως, να τρώμε τροφές ιδιαίτερα ωφέλιμες για τον οργανισμό, σε «γενναίες» ποσότητες, χωρίς να επιβαρύνουμε τη σιλουέτα μας. Αυτές οι τροφές δεν έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε ζάχαρη, αλάτι και κορεσμένα λιπαρά. Δεν είναι ότι δεν περιέχουν ίχνος θερμίδων: απλά οι θερμίδες που περιέχουν βοηθούν στις καύσεις του οργανισμού, αυξάνουν τον μεταβολικό ρυθμό και ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού.

Σύμφωνα με την εταιρεία Weight Watchers (η Oprah Winfrey, μάλιστα, έχει δηλώσει δημόσια ότι υποστηρίζει όλη τη φιλοσοφία της εταιρείας) αν ο στόχος είναι η απώλεια βάρους, αυτός μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την κατανάλωση τροφών που δεν επιβαρύνουν τη σιλουέτα και καλύπτουν τις ανάγκες του οργανισμού.

Με άλλα λόγια, πρέπει να ξέρεις τι τρως για να επιτύχεις το στόχο.

Οι 10 τροφές που μπορείς να τρως όσο θέλεις χωρίς να παχαίνεις, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Διατροφή τροφές υγιεινές τροφές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ