H πιο παχιά γυναίκα στη Βρετανία ζυγίζει 304 κιλά! - iefimerida.gr

H πιο παχιά γυναίκα στη Βρετανία ζυγίζει 304 κιλά!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι ακούγωντας ραδιόφωνο και παραγγέλνει ότι χρειάζεται από το Ίντερνετ. Τρώει περίπου 6.000 θερμίδες την ημέρα, δηλαδή τρείς φορές παραπάνω από το κανονικό. Ο λόγος για την 40χρονη Μπρέντα Φλάναγκαν-Ντέιβις που ζυγίζει 304 κιλά!

Οι γιατροί την έχουν προειδοποιήσει ότι το πάχος θα την σκοτώσει, αλλά εκείνη αρνείται δηλώνοντας πως «το φαγητό είναι ο εθισμός που δεν μπορεί να πολεμήσει».

«Μισώ τη ζωή μου, ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Θέλω να με βοηθήσω... αλλά δεν ξέρω πως να αρχίσω.Όσο πιο πολύ έτρωγα, τόσο πιο πολύ βυθιζόμουνα μέσα στην κατάθλιψη. Και όσο πιο πολύ βυθιζόμουν μέσα στην κατάθλιψη, τόσο πιο πολύ ήθελα να τρώω...», δήλωσε η 40χρονη από τη Βρετανία η οποία δεν μπορεί πλέον να αυτοεξυπηρετηθεί. Η διαδρομή από το κρεβάτι στο μπάνιο φαντάζει Γολγοθάς ενώ για να πλυθεί χρειάζεται τη βοήθεια της πρόνοιας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ