Γιατί ήταν πιο εύκολο να είσαι αδύνατη τη δεκαετία του '80 -Tι αποκάλυψε έρευνα - iefimerida.gr

Γιατί ήταν πιο εύκολο να είσαι αδύνατη τη δεκαετία του '80 -Tι αποκάλυψε έρευνα

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έρευνα αποκαλύπτει γιατί οι άνθρωποι σήμερα που τρώνε και γυμνάζονται όπως οι γονείς τους 20 χρόνια πριν, δεν είναι αδύνατοι.

Εάν έχετε δει παλιές φωτογραφίες από τους συγγενείς σας ή και δικές σας από την δεκαετία του '80 θα έχετε παρατηρήσει ότι κατά γενική ομολογία οι άνθρωποι ήταν πιο αδύνατοι 20 χρόνια πριν.

Το γεγονός αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει και νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Obesity Research & Clinical Practice».

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι ενήλικες που ζούσαν στη δεκαετία του '80 μπορούσαν να τρώνε περισσότερο φαγητό και να ασκούνται λιγότερο, χωρίς να παίρνουν πολύ βάρος, τη στιγμή που σήμερα όσοι λαμβάνουν τον ίδιο αριθμό θερμίδων και ασκούνται, είναι καταδικασμένοι σε αύξηση του σωματικού βάρους...

Διαβάστε γιατί συμβαίνει αυτό στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ άσκηση βάρος millenials boomers
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ