Μια 40άρα ίσον με δύο 20άρες - Η εκπληκτική μεταμόρφωση μιας γυναίκας [εικόνες]

Η Μπελίντα Νόρτον Σμιθ βαδίζει στο 40ο έτος της ηλικίας της. Θεωρείται και είναι, μια από τις πιο επιτυχημένες γυμνάστριες της Αυστραλίας, η οποία δείχνει μέσα από την αλλαγή του σώματός της συγκριτικά με τα 21 της χρόνια, τον απλό τρόπο για να δείνχει κάποιος ομορφότερος και φυσικά να είναι υγιής.

Στα 21 της χρόνια, γυμναζόταν δύο φορές την ημέρα, ακολουθούσε αυστηρή διατροφή όμως δεν μπορούσε να αποκτήσει το σώμα που η ίδια ονειρευόταν.

Στην πορεία όμως, σπουδάζοντας πάνω στη διατροφολογία και τη γυμναστική, βρήκε τον τρόπο με τον οποίοι άντρες και γυναίκες μπορούν να διατηρηθούν σε φόρμα, χρησιμοποιώντας τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους.

Το πρώτο μυστικό σύμφωνα με την ίδια, είναι να μην θέτει ο κόσμος βραχυπρόθεσμους στόχους. Η απογοήτευση από την έλλειψη αποτελεσμάτων οδηγεί στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με την ίδια, κάθε πρωί πρέπει να αφιερώσετε 30 λεπτά σε αερόβια γυμναστική με άδειο στομάχι. Είτε αυτό είναι περπάτημα, είτε ελαφρύ τρέξιμο.

Τρεις προπονήσεις την εβδομάδα με λίγα βάρη και πολλές επαναλήψεις αρκούν ώστε να διατηρήσετε τους μύες σας σε καλή κατάσταση ενώ το πιο σημαντικό έρχεται από τη διατροφή.

Έξι γεύματα την ημέρα, ελάχιστη ζάχαρη και αλκοόλ μόνο μια ημέρα την εβδομάδα, αποτελούν τα μυστικά για ένα καλογυμνασμένο σώμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Διατροφή γυμναστική διαφορα σωματος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ