Fat bombs -Πώς, αυτές οι λιπαρές μπουκίτσες, σε βοηθούν να χάσεις βάρος - iefimerida.gr

Fat bombs -Πώς, αυτές οι λιπαρές μπουκίτσες, σε βοηθούν να χάσεις βάρος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον κόσμο του fitness κανείς μπορεί να ανακαλύπτει διαρκώς νέες προτάσεις και προγράμματα διατροφής, που υπόσχονται να αλλάξουν το σωματικό βάρος και να χαρίσουν την πολυπόθητη «τέλεια» σιλουέτα.

Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή προγράμματα διατροφής ανήκει και η κετονική ή αλλιώς κετογονική δίαιτα, για την οποία αν δεν έχετε προηγουμένως διαβάσει ή ακούσει, σας εξηγούμε, πως στηρίζεται στην κατανάλωση καλών λιπαρών και πρωτεΐνης, αλλά και στον περιορισμό της πρόσληψης υδατανθράκων.

Το παραπάνω έχει ως αποτέλεσμα ο οργανισμός (λόγω της μειωμένης παροχής γλυκόζης) να βρίσκει ενέργεια στο λίπος -τόσο αυτό που καταναλώνει όσο και αυτό που έχει αποθηκευμένο στο σώμα, καίγοντας έτσι και το περιττό λίπος και τα κιλά.

Οι υποστηρικτές της δίαιτας αυτής δημιούργησαν λοιπόν τα λεγόμενα «fat bombs» που θα μπορούσαν να μεταφραστούν ως «λιπαρές βόμβες» και χρησιμοποιούνται για την απώλεια βάρους.

Δείτε τι ακριβώς είναι αυτές οι μικρές «λιπαρές βόμβες» στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ