7 πράγματα που κάνεις και δεν πάει το μυαλό σου ότι οφείλονται σε αυξημένο άγχος - iefimerida.gr

7 πράγματα που κάνεις και δεν πάει το μυαλό σου ότι οφείλονται σε αυξημένο άγχος

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφανώς, αν είστε από τους ανθρώπους που όταν καθυστερούν να φτάσουν στο γραφείο, φοβούνται μη χάσουν τη δουλειά τους, ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που αγχώνονται με το παραμικρό. Στην πραγματικότητα, όμως τα σημάδια ότι το άγχος σας τρώει τη ζωή (και την υγεία), είναι πιο περίπλοκα και πολλές φορές μη αντιληπτά.

Αρχικά ας ξεκαθαρίσουμε ότι δε χρειάζεται να διαμονοποιούμε το άγχος αφού πρόκειται μια απόλυτα φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού. Ποιος δεν έχει αγχωθεί όταν έχει χρειαστεί να μιλήσει μπροστά σε κοινό; Ωστόσο, αυτό είναι το best case scenario.Για αρκετούς ανθρώπους το άγχος αποδεικνύεται πολύ πιο ισχυρό από τους ίδιους με αποτέλεσμα να γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής τους ζωής και να αποκτά παθολογικό χαρακτήρα. Το άσχημο είναι ότι, ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να σας συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά να μην έχετε την παραμικρή συνείδηση.

Γι’ αυτό, συγκεντρώσαμε 7 σημάδια που θα σας βοηθήσουν να δείτε καθαρά τι σας συμβαίνει (ακόμα κι αν αναγνωρίσετε τον εαυτό σας σε αυτά, δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε. Το ότι αναγνωρίζετε το πρόβλημα είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για να το αντιμετωπίσετε).

Διαβάστε τα σημάδια που δείχνουν ότι το άγχος σάς έχει καταβάλλει στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ άγχος διαχείριση άγχους STRESS ψυχολογία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ