Μια 17χρονη τρώει μόνο κοτομπουκιές τα τελευταία 15 χρόνια - iefimerida.gr

Μια 17χρονη τρώει μόνο κοτομπουκιές τα τελευταία 15 χρόνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απίστευτη ιστορία της 17χρονης Βρετανίδας Στέισι Άιρβιν που εδώ και χρόνια τρέφεται ο αποκλειστικά και μόνο με κοτομπουκιές από γνωστή αλυσίδα fast food, παρουσιάζει η Sun.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας η Stacey πρωτοδοκίμασε τις κοτομπουκιές όταν της έδωσε η μάνα της σε ηλικά 2ετών και τις άρεσαν τόσο πολύ που που εδώ και 15 χρόνια δεν τρώει σχεδόν τίποτα άλλο!

Σήμερα η Στέισι αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά προβλήματα υγείας. Χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο με προβλήματα αναπνοής, όπου οι γιατροί διέγνωσαν αναιμία και παρατήρησαν πως οι φλέβες στην γλώσσα της ήταν διογκωμένες.

«Θα πρέπει να σταματήσει αυτόν τον περίεργο εθισμό και να αρχίσει να τρώει και άλλες τροφές όπως λαχανικά και φρούτα που δεν τα έχει αγγίξει ποτέ μέχρι τώρα» λένε οι γιατροί

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ