Μανιταρόσουπα-παρηγοριά παντός καιρού - iefimerida.gr

Μανιταρόσουπα-παρηγοριά παντός καιρού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλέβουμε μια συνταγή από το syntagesapospiti που μας φαίνεται ό,τι πρέπει για σήμερα που ο καιρός φαίνεται να ξέχασε ότι είναι άνοιξη! Ψιτ, είναι άνοιξηηηηη!

Υλικά

1 συσκευασία μπλε μεγάλη μανιτάρια
2 λίτρα νερό
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
4-5 φύλλα μαρούλια μεγάλα
1/2 φλ. ελληνικού ρύζι
1 κ. σούπας κορν φλάουρ
αλάτι,πιπέρι

Εκτέλεση


Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, τα κόβουμε σε χοντρές φέτες και έπειτα στη μέση. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και το μαρούλι. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα λίγο λάδι και ρίχνουμε τα μανιτάρια με τα κρεμμυδάκια και τα τσιγαρίζουμε. Στο τέλος ρίχνουμε το μαρούλι και το ρύζι. Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε το νερό και αφήνουμε τη σούπα να βράσει ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Μόλις μαλακώσει το ρύζι, κλείνουμε τη φωτιά. Σε ένα ποτήρι με λίγο νερό διαλύουμε το κορν φλάουρ και το ρίχνουμε στη σούπα. Ανακατεύουμε καλά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ