Συγχαρητήρια Παπουτσή στους αστυνομικούς για τον έλεγχο στον Κουλούρη - iefimerida.gr

Συγχαρητήρια Παπουτσή στους αστυνομικούς για τον έλεγχο στον Κουλούρη

Συγχαρητήρια Παπουτσή στους αστυνομικούς που έκαναν έλεγχο στον Κουλούρη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα προσωπικά του συγχαρητήρια έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής στους τέσσερις αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έκαναν έλεγχο, το Σάββατο, στον τέως βουλευτή Κίμωνα Κουλούρη για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Σε μια συμβολική κίνηση ο υπουργός δέχθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του τους τέσσερις αστυνομικούς και τους συνεχάρη για τη στάση που επέδειξαν να τιμήσουν την αποστολή τους.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του υπουργείο: «Με τη συμβολικού χαρακτήρα αυτή κίνηση, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατέστησε σαφές ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στους νόμους. Και είναι υποχρέωση των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας να δρουν σύμφωνα με το γράμμα και το πνεύμα των νόμων, χωρίς διακρίσεις, με απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα των πολιτών, όπως ορίζει το Σύνταγμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ