Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα ο Κουλούρης - iefimerida.gr

Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα ο Κουλούρης

Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα ο Κουλούρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δική του... απάντηση έδωσε για το απίστευτο επεισόδιο που είχε με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ τη νύχτα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κίμωνας Κουλούρης, ο οποίος αφού παραβίασε αλλεπάλληλες φορές φωτεινούς σηματοδότες, επιχείρησε να φύγει την ώρα που οι αστυνομικοί του έκαναν έλεγχο με αποτέλεσμα να παρασύρει με το αυτοκίνητό του έναν 25χρονο άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο Κίμωνας Κουλούρης μιλώντας στο zougla.gr παραδέχθηκε ότι έκανε παράβαση και πέρασε με κόκκινο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι « έχω 100% την ευθύνη, ήμουν αφηρημένος» όπως επίσης και ότι στον έλεγχο που του έγινε δεν είχε μαζί του την ταυτότητά του παρά μόνο την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

«Το τρίτο λάθος που έκανα» είπε χαρακτηριστικά ήταν ότι «άνοιξα διάλογο με κακόπιστους ανθρώπους» εννοώντας τους αστυνομικούς που έκαναν τον έλεγχο ενώ υποστήριξε ότι δεν τραυμάτισε τον 25χρονο με το αυτοκίνητο του και η αλήθεια θα φανεί στα δικαστήρια.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Παραβάσεις, για τις οποίες, σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δεν εφαρμόζεται η αυτόφωρη διαδικασία, προέκυψαν από την έρευνα του τροχαίου ατυχήματος, που προκάλεσε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κίμων Κουλούρης και τραυμάτισε 25χρονο ειδικό της ομάδας ΔΙΑΣ, αναφέρεται σε ανακοίνωση για το συμβάν, που εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές γίνονται όλες οι αστυνομικές και δικονομικές ενέργειες, που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις και ισχύουν για όλους τους πολίτες, χωρίς οποιαδήποτε διάκριση ή προνομιακή μεταχείριση.

Οι συνθήκες του ατυχήματος που προκάλεσε ο κ. Κουλούρης, χθες το βράδυ στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Καλλιρρόης, διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Καισαριανής.

Σε ότι αφορά στα γεγονότα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι την 23.30΄ ώρα χθες το βράδυ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διαπίστωσαν την παραβίαση ερυθρού σηματοδότη από οδηγό οχήματος, το οποίο ακινητοποίησαν για έλεγχο. Όπως εξακριβώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν ο πρώην βουλευτής. Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, προκλήθηκε ελαφρύς τραυματισμός στο αριστερό πόδι ενός Ειδικού Φρουρού, από το όχημα του ελεγχόμενου.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο, απ' όπου εξήλθε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ο Κίμωνας Κουλουρης οδηγήθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Καισαριανής, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε έλεγχο αλκοτέστ. Το αποτέλεσμα του ελέγχου ήταν αρνητικό.

Η δικογραφία που σχηματίζεται, μετά την ολοκλήρωσή της, θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Για τις τροχαίες παραβάσεις, που βεβαιώθηκαν από τους αστυνομικούς, επιβλήθηκαν στον υπαίτιο οδηγό οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ